2777
2789
عنوان

این نشونه ها رو میگم بگید ببینم یعنی نامزد سابقمه

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 30 پست
ن بابا فک نکنم در کل ذهنتو درگیر نکن و فقط بشین درس بخون اگرم سوال مشاوره ای داشتی از پسر جماعت نپرس ...

هی میبرم و میدوزم میگم نه بابا نامزدم نیست

اما میگم نکنه یه درصد اون باشه ؟حالم داغونه خواب ندارم به خدا

بیا بقیه رو بخون ببین یعنی نامزدمه میخواد آبرومو ببره؟🥲

فکر نکنم اون باشه. ولی دیگه هیچ وقت سمت چیزهایی نرو که بخواد کوچکترین حرفی پشت سرت دربیاد

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هی میبرم و میدوزم میگم نه بابا نامزدم نیست اما میگم نکنه یه درصد اون باشه ؟حالم داغونه خواب ندارم به ...

ن عزیزم نیست نگران نباش

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

من از نظر خودم میگم نهتک از حرفاش تشخیص ندادی مگه اون مشاوره؟بعدشم اگخودش بود ک اونروز او ک پا دادی ...

نمیدونم والا هی میبرم و میدوزم میگم نه بابا نامزدم نیست بعد یه دلشوره وحشتناک میوفته به جونم خواب ندارم چند وقته به خدا شبا نمیتونم بخوابم قلبم همش تو دهنم داره میزنه

نمیدونم والا هی میبرم و میدوزم میگم نه بابا نامزدم نیست بعد یه دلشوره وحشتناک میوفته به جونم خواب ند ...

درکت میکنم منم یبار اینطور شدمم ولی قران بخون نماز بخون اروم میشی

امیرت‌العرب👸حی‌الاحواز⚡ امیری‌حسین‌ونعم‌الامیر💕:)

خب شما که جای کوچیک زندگی می کنی و زن شوهردار هستی. این بچه بازی ها چیه درمیاری و پشت سر خودت حرف د ...

اشتباه کردم اشتباه بدجوریم پشیمونم🥲اصلا اهل اینجور داستانا نیستم بعد الان با این کارم حتی به مرگم ام راضیم

اشتباه کردم اشتباه بدجوریم پشیمونم🥲اصلا اهل اینجور داستانا نیستم بعد الان با این کارم حتی به مرگم ا ...

نه مطمئن باش اون نیست. ولی دیگه همچین کاری رو نکن

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

درکت میکنم منم یبار اینطور شدمم ولی قران بخون نماز بخون اروم میشی

پیش خدا خیلی خجلم چند شب پیش اومدم باهاش حرف بزنم زبونم لال شده بود هیچی روم نمیشد بهش بگم

خیلی احساس میکنم لجن شدم واقعا حالم بده کاش خدا منو ببخشه

نه مطمئن باش اون نیست. ولی دیگه همچین کاری رو نکن

🫶🏻🥲مرسی یخووورده آروم تر شدن با حرفهای شماها

اما خوب هنوز دلشورههه رو دارم

مخصوصا این که مقصر جدایی ما تماما از سمت اونا بود اگه این نقشه اونا باشه و بخوان منو لو بدن ابرو برامون نمیمونه نمیدونم چرا اون لحظه مغزم و خر گاز زد😭ولی خدا شاهده از ته قلبم پشیمونم

یکی از همکلاسیای پسرم خواهرم میرفت مشاور دخترای پشت کنکوری میشد به خودش دخترارو وابسته میکرد و از دخترا پول میگرفت یادمه چندتا دختر طلا فروختن دادن بهش ، حالا رفته ماشین مدل بالا خریده با اون پول هایی تیغ میزد الکی وابسته کسی نشو معلوم نیست چند نفر مثل توان بنظر من اون اکانت دخترم فیک خودشه و میاد دنبال طعمه طرف.

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

هی میبرم و میدوزم میگم نه بابا نامزدم نیست اما میگم نکنه یه درصد اون باشه ؟حالم داغونه خواب ندارم به ...

نامززدت ک نیست صد در صد . ولی کار بدی هم نکردی صادقانه گفتی درحال جدایی هستی و رابطه ات محدود بوده . حتی یک درصد اگه نامزدت یوده باشه کار بدی نکردی . در ضمن نامزدت نمیتونه ازت توقع داشته باشه موقع جدایی با مگس نر هم حرف نزنی

یکی از همکلاسیای پسرم خواهرم میرفت مشاور دخترای پشت کنکوری میشد به خودش دخترارو وابسته میکرد و از دخ ...

منم فکر می کنم اکانت همون دختره بوده. از اون طرف پیام می داده از این طرف می امده به این می گفته برو باهاش دوست بشو. برای اینکه بعدها بتونه ازش اتو بگیره و تیغش بزنه