پولدارخوشحال مدیر استارتر عضویت: 1404/01/06 تعداد پست: 848 عنوان چطوری تلافی کنم 304 بازدید | 19 پست شوهرم خیلی دلمو شکونددیشب مهمون داشتیم برگشتم گفتم شوهر من یه تبریکم نگفت روز رنو گفت ب ت خ مم هم نیست 1404/09/20 | 11:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پولدارخوشحال مدیر استارتر عضویت: 1404/01/06 تعداد پست: 848 خیلی خیلی ناراحت شدم از ساعت دو تا شیش گریه کردم
پیکاسوزاده عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 1424 کی گفت ب تخمم نیس؟؟شوهرت؟.؟ چه خوب بود که آدمی میتوانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماهها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد
rreihane عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 1495 حتی اگه نگفته بود نباید تو جمع میگفتین اینطوری خودتون کوچیک کردین شوهرتونم خیلی ببخشیدا نفهمه اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین
پولدارخوشحال مدیر استارتر عضویت: 1404/01/06 تعداد پست: 848 کی گفت ب تخمم نیس؟؟شوهرت؟.؟ اره گفت روز زن به ... هم نیست
پیکاسوزاده عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 1424 اره گفت روز زن به ... هم نیست چ بیشعور همون تخماشو بِبُر سیسی چه خوب بود که آدمی میتوانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماهها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد
پولدارخوشحال مدیر استارتر عضویت: 1404/01/06 تعداد پست: 848 حتی اگه نگفته بود نباید تو جمع میگفتین اینطوری خودتون کوچیک کردین شوهرتونم خیلی ببخشیدا نفهمه بحثش شد مهمونم گفت که من برای زنم فلان حرکت و زدم فلانی تو چیکار کردی منم گفتم فلانی به تبریکم نگفت
پیکاسوزاده عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 1424 بحثش شد مهمونم گفت که من برای زنم فلان حرکت و زدم فلانی تو چیکار کردی منم گفتم فلانی به تبریکم نگفت ب شدت سر سنگین شو دلیلشو پرسید بگو ب خاطر حرف زشتت و کوچیک کردن زنت جلو بقیه چه خوب بود که آدمی میتوانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماهها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد
پولدارخوشحال مدیر استارتر عضویت: 1404/01/06 تعداد پست: 848 چ بیشعور همون تخماشو بِبُر سیسی فک کن پسرم گفته بود من ۶۰هزار تومن دارم بریم برای مامان گل بخرم اینم بچه رو برده گلفروشی که ببینه گرونه نمیتونه بخره بعد نگفته بیا منم روش بزارم بخر براش
nyla__889 عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 1671 فک کن پسرم گفته بود من ۶۰هزار تومن دارم بریم برای مامان گل بخرم اینم بچه رو برده گلفروشی که ببینه گر ... اخی چه پسر با ادبیی خدا حفظش کنه🥲🥹
پیکاسوزاده عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 1424 فک کن پسرم گفته بود من ۶۰هزار تومن دارم بریم برای مامان گل بخرم اینم بچه رو برده گلفروشی که ببینه گر ... وااااایی😑😑😑ببخشید واقعا اینو میگم ولی انشالله خدا نصیب کسی نکنه از این مردامحب صگش نده بلکه آدم شه زن حروم کن بی لیاقتهمیشه همینجوره؟؟؟؟ چه خوب بود که آدمی میتوانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماهها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد
پولدارخوشحال مدیر استارتر عضویت: 1404/01/06 تعداد پست: 848 وااااایی😑😑😑ببخشید واقعا اینو میگم ولی انشالله خدا نصیب کسی نکنه از این مردامحب صگش نده بلکه آدم ... نه والا نمیدونم چرا اینجوری کرد