2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتی اگه نگفته بود نباید تو جمع میگفتین اینطوری خودتون کوچیک کردین شوهرتونم خیلی ببخشیدا نفهمه

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

حتی اگه نگفته بود نباید تو جمع میگفتین اینطوری خودتون کوچیک کردین شوهرتونم خیلی ببخشیدا نفهمه

بحثش شد

مهمونم گفت که من برای زنم فلان حرکت و زدم

فلانی تو چیکار کردی

منم گفتم فلانی به تبریکم نگفت

بحثش شد مهمونم گفت که من برای زنم فلان حرکت و زدم فلانی تو چیکار کردی منم گفتم فلانی به تبریکم نگفت

ب شدت سر سنگین شو دلیلشو پرسید بگو ب خاطر حرف زشتت و کوچیک کردن زنت جلو بقیه

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

چ بیشعور همون تخماشو بِبُر سیسی

فک کن پسرم گفته بود من ۶۰هزار تومن دارم بریم برای مامان گل بخرم اینم بچه رو برده گلفروشی که ببینه گرونه نمیتونه بخره

بعد نگفته بیا منم روش بزارم بخر براش

فک کن پسرم گفته بود من ۶۰هزار تومن دارم بریم برای مامان گل بخرم اینم بچه رو برده گلفروشی که ببینه گر ...

وااااایی😑😑😑ببخشید واقعا اینو میگم ولی انشالله خدا نصیب کسی نکنه از این مردا

محب صگش نده بلکه آدم شه زن حروم کن بی لیاقت

همیشه همینجوره؟؟؟؟

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد