2777
2789
عنوان

شبیه زندگی پس از زندگی شدم🥲😕

145 بازدید | 17 پست

ببین هرچند وقت یه بار یه حس عجیبی رو تجربه میکنم

نمیتونم کامل و دقیق توصیفش کنم اما اینارو میتونم بگم

یه حسی انگار احساس میکنی روحت از جسمت جدا شده

احساس میکنی وقت مرگه و الان عزرائیل و میبینی

اما هیچ وقت به اون مرحله نمیرسه

یه حسی انگار بین دنیا و مرگه

انگار وسط این دوتا موندی.

همیشه اینجوری می شدم اما امروز خیلیییییی شدید بود.

به گریه افتادم حتی به مادرم گفتم مردم

نگفتم دارم میمیرم گفتم مردم

خدا سر کسی در نیاره حس خیلی بدیه

کامل هم نمیتونم توصیف کنم

بالاترین توصیف اینه که انگار تمام وجودت میفهمه که موقع مرگه و وقت اجل رسیده( به مرحله آخر رسیدی) حالا این وسط یه کاری برای عزراییل پیش اومده گذاشته بعدا بیاد جونت و بگیره و دوباره انگار برمیگردی به دنیا و اون حس از بین میره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو خاب اینجوری میشی ؟؟

من خیلی اینجوری شدم یعنی تو خاب دیگ کاملن ناامید میشدم فک میکردم دیگ دارم میمیرم قشنگم همه چیزو میفهمیدم دیگ آخرش شل کردم با آرامش چشمامو بستم بعد از خاب پریدم خیلی حس خوب داشت برام ولی بیشتر از خستگی و استرس میاد اینجور خابا

خواب نهموقع بیداری اینجوری میشموسط زندگی عادی و روزمره

فک کنم بهش میگن پنیک از استرسه یا سعی کن استرستو کنترل کنی یا برو دکتر خیلیام این مشکلو دارن چیز خاصی نیس

فک کنم بهش میگن پنیک از استرسه یا سعی کن استرستو کنترل کنی یا برو دکتر خیلیام این مشکلو دارن چیز خاص ...

فکر نمیکنم اون باشه

اون با علائم جسمانی اما من کوچک ترین علامت جسمی ندارم اون لحظه