2777
2789
عنوان

تناسخ و دنیای بعد از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 3286 بازدید | 202 پست

حس حسام رومیگی نسبت به من ؟

پیشنهاد میده یا نه

لطفاً لطفاً بگو😢😢😢😢

فقط اینو لطفاً بهم بگو

برات ایت الکرسی میخونم

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچکس نمیدونه ، چون از نظر علمی اثبات نشده مثل وجود خدا و روح خیلی ها اعتقاد دارن ولی وجودش اثبات نشده

هرگز کسی را برای افشای رازم سرزنش نکردم! چرا که خودم در نگهداری از آن نابردبار تر بودم

تناسخ وجود نداره ما بعد مرگ به دنیا دیگه میریم بر اساس اعمالمون یا وارد عالم جبروت میشیم یا وارد جهنم برزخی

تناسخ اگه وجود داشت باید به اندازه همه روح های دنیا آدم وجود داشتت

تناسخ با عدالت خدا سازگار نیست

درسته تو قرآن رد شده ولی میگن بعضی از جاها بهش اشاره شده و مدرکم داریم

عزیزم اصلا تناسخی وجود نداره و تنها کسی یا کسانی که بخشیده نمیشن کسانی هستند که بدعت میزارن توی دین وحرف خدا

اللهم عجل الولیک الفرج💚
عزیزم اصلا تناسخی وجود نداره و تنها کسی یا کسانی که بخشیده نمیشن کسانی هستند که بدعت میزارن توی دین ...

اگه بی احترامی به خدا باشع که اعتقادمو از دست میدم به تناسخ بازم مرسی از نظرتون

هیچکس نمیدونه ، چون از نظر علمی اثبات نشده مثل وجود خدا و روح خیلی ها اعتقاد دارن ولی وجودش اثبات نش ...

علم که ناقصه همین چند وقت پیش بود نظریه داروین هم خودشون رد کردن علمی که سیستم به ما میده دروغی بیش نیست حقیقت خدا که همه ما آفریده عزیزم همین الان خداوند به خواد مارو میبره خلق جدیدی میاره انسانی که نمی تونه یه بیماری ساده صد درصد درمان کنه چجوری می تونه علمش اینقدر قدرتمند باشه که خدا ثابت کنه ؟؟؟ خدا نیاز به اثبات نداره همه دنیا جلو خداونده

من قبل تجربه مرگم اصلا به امام زمان اعتقاد نداشتم تا رفتم اون دنیا ودیدم صدها میلیون انسان بلاتکلیفن گفتم چرابهشت یاجهنم نمیروید گفتن تا آقا امام زمان ظهورنکنه نامه اعمال مارو بهمون نمیدن وما اینجا تا ظهور آقا امام زمان در برزخ هستیم