2777
2789
عنوان

تناسخ و دنیای بعد از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 3266 بازدید | 202 پست
اگه بی احترامی به خدا باشع که اعتقادمو از دست میدم به تناسخ بازم مرسی از نظرتون

عزیز دلم من آدمی نیستم که مثلا دینم رو با تقلید از مثلا خانوادم یا دوستام یا اطرافیانم قبول کرده باشم همیشه میرم دنبال مطالعه تفسیر و بشدت قرآن رو قبول دارم و اعتماد و اعتقاد دارم ولی جایی توی قرآن حرفی از تناسخ نیست بازم میگم تنها گناهی که بخشیده نمیشه بدعت گذاران توی دین و کلام خدا هستن مواظب باشید عزیزانم

اللهم عجل الولیک الفرج💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علم که ناقصه همین چند وقت پیش بود نظریه داروین هم خودشون رد کردن علمی که سیستم به ما میده دروغی بی ...

برای اینکه بخواهید بگید خدا وجود داره میتونید هزار تا دلیل بیارید و همچینین میتونید هزار تا دلیل بیارید که خدا وجود نداره ، مثل اینکه شخصی بگه خونه من جن داره ، میگن کو سند و مدرکش شاید تو بیماری اسکیزوفرنی داری و همش توهمه ، ولی وقتی با فیلم و عکس اثبات کنه همه حرفش رو باور میکنن

هرگز کسی را برای افشای رازم سرزنش نکردم! چرا که خودم در نگهداری از آن نابردبار تر بودم

عزیز دلم من آدمی نیستم که مثلا دینم رو با تقلید از مثلا خانوادم یا دوستام یا اطرافیانم قبول کرده باش ...

نه عزیزم درسته من خودم دیشب کلی تحقیق کردم و به گفته امام ها و حتی حرف قرآن فهمیدم که تناسخ واقعیتش غلطه و ما یه چیز دیگه داریم بغیر این

برای اینکه بخواهید بگید خدا وجود داره میتونید هزار تا دلیل بیارید و همچینین میتونید هزار تا دلیل بیا ...

کاش میشود براتون کامل جریان باز کنم ولی نمیشه قرآن بزرگترین سند حقانیت خداونده کتابی که مثلش هنوز نیومده حتی خودشون بهش میگن کتاب آسمانی خلقت دنیا فقط به بعد ما نیست زمین ما ۵ بعد داره که تازه ما هیچ نیستم در برابرش هیچی تو این دنیا بدون هدف آفریده نشده اگه خدایی وجود نداره امکان نداره این همه نظم این همه آفریده ته اقیانوس هم بری موجودات زنده وجود دارن اتر که تو زمین کدوم علمی به ما راجبش حرف زده کدوم علمی که حقیقتو به ما گفته راجب ذره خدا ژن خدا

برای اینکه بخواهید بگید خدا وجود داره میتونید هزار تا دلیل بیارید و همچینین میتونید هزار تا دلیل بیا ...

من می تونم به شما ثابت کنم خداوند وجود داره چون خودم یک زمان خداوند باور نداشتم وجودشو ولی هر آدمی باید خودش بگرده امثال من فقط می تونن کمی راهنمایی کننن تا شاید شما بیشتر تحقیق کنید

کاش میشود براتون کامل جریان باز کنم ولی نمیشه قرآن بزرگترین سند حقانیت خداونده کتابی که مثلش هنوز نی ...

شما میگید چون زمین ، دریا و آسمان ها پر از حیوانات مختلفه در نتیجه اینها باید خالقی داشته باشند ، حالا سوال من از شما اینه چرا همین موجودات زنده تو سیارات دیگه نیستن مثلا چرا تو مریخ و مشتری نیستن چرا خدا اونجا اینکارو انجام نداده ، ماهی تو آب زندست عقرب تو بیابون ، چرا هیچ ماهی تو بیابون نیست؟ این شرایط آب و هوا باعث شده این موجودات تکامل پیدا کنن و بقا داشته باشند

هرگز کسی را برای افشای رازم سرزنش نکردم! چرا که خودم در نگهداری از آن نابردبار تر بودم

شما میگید چون زمین ، دریا و آسمان ها پر از حیوانات مختلفه در نتیجه اینها باید خالقی داشته باشند ، حا ...

ببین عزیزم خودتون دارید میگید شرایط باعث شده هر موجودی تکامل پیدا کنه اما این تکامل نیاز به افریننده داره بلکه خداوند این اسباب فراهم کرده اب رو که آفریده خداوند بیابون که آفریده خداوند اگر این آفریده ها نباشن چجوری ماهی به وجود میاد امکان نداره اون همه گوناگونی حیوانات گلم از سر این باشه چون خاک بوده اب به وجود اومده باشه اتفاقا الان داشتم تو قرآن راجبش می خوندم به این بخش رسیده بودم خداوند خودشگفته من زمین آسمون ۶ روز آفریدم یعنی چی یعنی ۶ دوران که چند هزار سال طول میکشه آفریده حتی تسلا هم عدد ۳۶۹ رو از روی همین ۶ دوران گفته خیلی مطلب طولانی می تونید بخونید تحقیق کنید اما اینکه من میگم خدا وجود داره فقط برای علم نیست برای تجربه ای که داشتم هنوزم آثارش روس صورتمو سرمه که من با اون همه خدا ناباوری یهو حادثه ای برام پیش اومد و بعد اون چیزایی دیدم که اصن دنیایی نبود و با خوندن نماز قرآن تحقیق هر روز دارم به چیزای دست پیدا میکنم که دنیایی نیست اصن من اول فکر میکردم چیزایی که حس میکنم به خاطر ضربه که بهم خورده عقلم ناقص شده ولی وقتی رفتم دنبال با نماز قرآن خدا این درک ده برابر شد ببین عزیزم می خوام یه چیزی بهت بگم شما علم قبول داری من به شما احترام میزارم ولی چی میشه اینقدر که همه ما گارد داریم یبار به مدت ۴۰ روز برای خدا خالص شو ببین قرار چی بشه اون موقع اگه نتیجه ای ندید انکار کنید ....چرا مریخ آدم نیست من اصن نمی تونم راجب این موضوع بهتون بگم چون من اصن زمین کروی قبول ندارم نمی خوام به شما توهین کنم یا شما به من

سلام عزیزم ببخشید اینجا پیام میدم

چون تاپیک حس ششم که قفل بود مجبور شدم اینجا پیام بدم

در مورد آینده شغلی من اینکه در آینده به اون شغلی که میخوام میرسم یانه ؟

چند سال دیگه ازدواج میکنم ؟شغل و وضعیت مالی طرف چطوره ؟ایا دوسش دارم یا هیچ حسی نسبت بهش ندارم ؟

لطفاً هر چند تا رو که میتونی جوابم بده 🥹🙏🏼

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه