2777
2789
عنوان

تناسخ و دنیای بعد از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 3291 بازدید | 202 پست
چشم عزیزمببین من از بچگی یکی تو درونم باهام حرف میزنه ، جنگنده و بی پرواست، همیشه فکرمیکردم ی نفر در ...

نمیدونم ولی برو گوش بده روش های پاکسازی قرانی بهت میگه که انجام بدی 80 درصدش برات حل میشه

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
تناسخ رو قبول ندارمولی اون دنیا و روز قیامت وجود دارهتناسخ از نظر اسلام و مسیحیت هم مردودهتناسخ وجود ...

نظرتون محترمه حالا باید یه روز بمیریم تا ببینیم چی پیش میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا عالم زر داریم و روح برمیگرده به عالم اولش و کالبدها میرن حسابرسی چیزی که استادم گفت

اینا سس ماست های استادهای تقلبی متافیزیکی هست

کلام حق رو باید از اهلبیت گرفت

عالم زر عالم خلقت اولیه انسان ها بوده به اندازه زره

اونجا خدا بهشون میگه من پروردگار شمام

میگن باشه شناختیم

ولی خدا میگه نچ بعضیاتون دروغ میگید

سر همون آتشی درست میکنه میگه اگه من پروردگار شمام برید تو آتش

میگه اول شخص پیغمبر و امام و انبیا و بقیه رفتن

بعضی ها ترسیدن و نرفتن گفتن اگه این خدای ماست چذا میخواد عذاب کنه

همین ک نرفتن بعضی اونایی ک رفتن به سلامت بیرون اومدن(مثلا آتیش فیک بوده فقط برای امتحان)

اینا میگن خدایا از سر بگیر

خدا میگه از سر گرفتم برید تو آتیش بازم میترسن و نمیرن

میگن اینجا بهشتی جهنمی مشخص شده

ولی در دعای صحیفه امام سجاد میگه خدایا رحمانیت شکر که عالم هایی برای ما درست کردی که مارو باز هدایت کنی تا یکسره عذاب

.زر گذر میکنن همه میان ارواح اونجا کیفیت زندگی بوده برای همه و باز هدایت شدن و امتیاز بگیرن و نگیرن برای این دنیا

و اینجا برای عالم برزخ

نمیدونم ولی برو گوش بده روش های پاکسازی قرانی بهت میگه که انجام بدی 80 درصدش برات حل میشه

باشه عزیزم

ممنونم

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

نه بعد از مرگ روح این دنیارو ترک میکنه چون اصلا متعلق به این دنیا نیست تناسخ ک میگه روح بعد از مرگ وارد جسم دیگه ای در دنیا میشه کاملا غلطه

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
اینا سس ماست های استادهای تقلبی متافیزیکی هست کلام حق رو باید از اهلبیت گرفتعالم زر عالم خلقت اولیه ...

من بازم تحقیق میکنم روی صحبت های شما ولی خب بیشتر موارد خودم تجربه میکنم و تو برون فکنی سعی میکنم ببینم چیزایی جدید متوجه میشم

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
شاید برات جالب باشه من همین چند وقت پیش متوجه شدم یک سفینه از عوالم دیگر و کهکشان های خیلی دور روز ش ...

بله پس چی امام بر همه عوالم اهل بیت هستند

و تنها انسان ها هستند ک در این قضیه تکبر کردند برابر ائمه

تو این دنیا هرچی ممکنه باید بمیری که بفهمی چی میشه

عالم ارواح و دنیای بعد از مرگ قطعا وجود داره ، ما از مرده ها خبرنداریم ولی اونا باخبرن ، فقط این نیس کائنات پراز رمز و رازه فرشتگان الهی دایم بین ما میچرخن، جن وپری وجود دارن آدم فضاییها میان و میرن ، جهان هستی عجیبترو بزرگتر از چیزیه که ما فکرمیکنیم🫠

نه بعد از مرگ روح این دنیارو ترک میکنه چون اصلا متعلق به این دنیا نیست تناسخ ک میگه روح بعد از مرگ و ...

آخه یک مدت بحثش خیلی محبوب بود بین همه و اعتقاد داشتن مخصوصا هندی ها...

نظرتون محترمه

من بازم تحقیق میکنم روی صحبت های شما ولی خب بیشتر موارد خودم تجربه میکنم و تو برون فکنی سعی میکنم بب ...

نمیتونی بفهمی

ایت الله بهجت هم خودش میگه گاهی میریم و میایم ولی نمیدونیم چه عالمی و کجاست

چون شناختمون از اون ابعاد یا عوالم صفر هستش و دقیق نمیشه گفت

آخه یک مدت بحثش خیلی محبوب بود بین همه و اعتقاد داشتن مخصوصا هندی ها... نظرتون محترمه

هندی ها تابع دین هندو و بودایی هستن برای همین این اعتقاد بینشون راجع

بین ادیان الهی تناسخ رد شده س مگه اینکه با تحریف بیان شه

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
نمیتونی بفهمیایت الله بهجت هم خودش میگه گاهی میریم و میایم ولی نمیدونیم چه عالمی و کجاستچون شناختمون ...

نمیشه فهمید سخته مثلا ما گاهی موارد یک دنیای چوبی میشدم و کالبدها اونجا می دیدم باهاشون صحبت میکردم بعد متوجه شدم که اونجا دنیای موازی هست همه چی به حالت چوبیه

عالم ارواح و دنیای بعد از مرگ قطعا وجود داره ، ما از مرده ها خبرنداریم ولی اونا باخبرن ، فقط این نیس ...

ما تنها نیستیم صد البته که از جن و پری گرفته تا موجوداتی مثل رپتایل و خزنده و فضایی ها درکل فقط 73 درصد جنگل ها کشف شده و دریا و فضا هم فقط 64 درصد به گفته اینستا از بقیشم اطلاع نداریم اینکه میگی کائنات پیش ما هستن و پیام میفرستن و اینا شدیداً اعتقاد دارم