2777
2789
عنوان

ازمایش تعیین جنسیت

93 بازدید | 9 پست

دوستان کسی ازمایش تعیین جنسیت داده؟ اگه داده چند هفته بوده و نتیجه درست بود؟ کدوم ازمایشگاه بوده

من خوشبختم😍بیاین همیشه به چیزای خوب فکر کنیم و جذبش کنیم
مگه آزمایش داره🗿باید بری سونوگرافی

بله ازمایش خون

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۹هفته انجام دادم ۱۱هفته جوابش اومد

نیلو تهران. بله درست بود

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

آزمایش سلفری بعد از ۱۰ هفته میتونی بدی جنسیت رو هم مشخص میکنه ولی اگه نیاز نداشته باشی مگه بیکاری ۹ میلیون بدی برا آزمایش هفته ۱۴ ۱۵ برو سونو مشخصه

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
میدونم که موقع سونوی ان تی یه ازمایش پیشرفته تر هست که تشخیص میده ولی زودتر از اونو نمیدونم. یعنی ا ...

دوست دارم بدونم

من خوشبختم😍بیاین همیشه به چیزای خوب فکر کنیم و جذبش کنیم
سلفری بود؟ هزینش چقد بود

ن سلفری نبود. این ازمایش خون تعیین جنسی

من اسفند ۴۰۲ انجام دادم ۳تومن البته ازمایشگاه واسطه انجام داد

خود نیلو ۱۵۰۰ میگرفت. شماره تماس داره زنگبزنید اگه تهرانید قیمت میگن