2821
2789

من فقط عاشق انیمه هستم ...

سریال کره ای اگر سفر در زمان باشه دوست دارم و نگاه میکنم

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موش،بد و دیوانه،بدترین شیطان،شیطان من،خواستگاری تجاری،زیبایی حقیقی و ککی دیگههاصلا این جدیدا در مقاب ...

قبلانا یعنی سال ۲۰۱۶ ۲۰۱۷ ۲۰۱۸ عالی بودن سریالا

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

من فقط عاشق انیمه هستم ...سریال کره ای اگر سفر در زمان باشه دوست دارم و نگاه میکنم

من حس میکنم انیمع خیلیی بچگونه اس البتههه خیلی از پسرعمو ها بزرگم نگاه میکنن

من حس میکنم انیمع خیلیی بچگونه اس البتههه خیلی از پسرعمو ها بزرگم نگاه میکنن

حس میکنی ؟ یا دیدی اینجوری نتیجه گرفتی؟ 😂اتفاقا از نظر من فیلماش که تخیلی هست یا فقط عشق و عاشقی رو نشون میده ....اما تو انیمه خیلی چیزها به آدم یاد میده که من خودم جز افرادی هستم که با یکی از انیمه ها تغییر. کردم ... مسیر زندگیم عوض شد

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

سقوط بر روی تو

نسل خورشید

افسانه نوکدو

شاهزاده صد روزه من

دهکده ساحلی چاچاچا

اینا خیلی خوبن🥺

من به چشم های بی قرار تو قول می دهم ؛ ریشه های ما به آب ، شاخه های ما به آفتاب می رسد ، ما دوباره سبز می شویم!🤍🌱🌿

حس میکنی ؟ یا دیدی اینجوری نتیجه گرفتی؟ 😂اتفاقا از نظر من فیلماش که تخیلی هست یا فقط عشق و عاشقی رو ...

نه اصلا انیمه ندیدم جز اتک ان تایتان که اون فصل یک و دو رو دیدم بعد کره ای هم من تو فاز عاشقانه نمیبینم خوشم نمیاد بلکه یکی دوتا اکثرا جنایی میبینم

من الان دارم جنی آرزو کن میبینم به نظرم باحاله در کل سریال کره ای آبکیه دیگه من چون آبکیه میبینم چون نمیخوام احساس و روانم زیاد درگیر بشه تنها سریالی که من دیدم و آبکی نبود سریال موش بود به نظرم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
نه اصلا انیمه ندیدم جز اتک ان تایتان که اون فصل یک و دو رو دیدم بعد کره ای هم من تو فاز عاشقانه نمیب ...

من جنایی نمیبینم ...

2825
2823
2791
2779
2792