2777
2789
راستی چند تا. جنین انتقال دادی؟من کلینیک امید انجام دادم اونجا بیشتر از 2 تا انتقال نمیدادن

سلام بانو جان، مبارك باشه ، به سلامتي

شما ژيش دكتر آل ياسين انتقال انجام داديد؟ 

من اسير كرم گل پسر فاطمه‌ام، حسني‌ام بنويسيد به روي كفنم...
ایجان خداروشکر ک بارداری خیلی موآظب باش بعد از باید بریم دکتر شما رفتی؟؟

ممنونم...امروز میرم بعدالظهر دکتر

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بانو جان، مبارك باشه ، به سلامتي شما ژيش دكتر آل ياسين انتقال انجام داديد؟ 

سلام عزیزم ممنون ...من چون صبح ها زیاد نمیتونستم مرخصی بگیرم مطب دکتر حیدری کهن میرفتم ...ایشون انتقال و پانکچر رو تو کلینیک امید و بیمارستان بهمن انجام میدن.....اما شما درست میفرمایید اونجا دکتر ال یاسین از صبح هستند ...چقدرم مهربونن روز انقال تو سالن با مریض هشون خیلی مهربون بودند

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
سلام عزیزم ممنون ...من چون صبح ها زیاد نمیتونستم مرخصی بگیرم مطب دکتر حیدری کهن میرفتم ...ایشون انتق ...

منم پيش ايشون رفتم،‌ولي ديروز كه روز 14 بود آز دادم منفي بود(2.00 بود) من مشكلي نداشتم و همه چيزم عالي بود، براي تعيين جنسيت رفتم (اولين بارم بود) نميدونم چرا منفي شد،‌جنينهامم A بود و عالي، خيلي حالم گرفته، ولي نميدونم چرا ميگن دوباره دو روز ديگه آز بدين. به خدا ديگه حال آزمايش و جواب منفي و استرس رو ندارم.

منم پيش ايشون رفتم،‌ولي ديروز كه روز 14 بود آز دادم منفي بود(2.00 بود) من مشكلي نداشتم و همه چيزم عا ...

دختر خوب اولین بار که تععین جنسیت نباید کرد فکر بکن مثلا از جنین ها یه دونه اون جنسیت هست که شما میخوای...خودت درصد جوابت رو بار اول پایین اوردی ....بله باید تکرار کنی...چند تا جنین دیگه داری فریز شده؟

دختر خوب اولین بار که تععین جنسیت نباید کرد فکر بکن مثلا از جنین ها یه دونه اون جنسیت هست که شما میخ ...

عزيزم من دو تا دختر دارم، دومي 2سالشه، تمام آزمايشاتم خوب بود، ضخامت رحم هم خوب و 9 تا تخمك داشتم كه 6 تاش جنين شد و 4 تا پسر، دوتا انتقال دادم و دوتا فريز، با آل ياسين، خيلي ناراحتم كه چرا نگرفته، آخه همه چيم خوب بود، نميدونم الان چكار كم براي دفعه بعدي، يعني چه مواردي رو رعايت كنم، يا چه آزمايشاتي رو بدم؟

منم رفتم از دومم دادم بتا شده بود ۲۶۷۴ رفتم دکتر گفت احتمال دوقلو هست هفته دیگه ساک حاملگی تشکیل بشه ...

وای خدای من دیدی گفتم ....خداروشکر خدا چقدر دوست داره دختر 😍😍😍😍 مبارکت باشه گلم

عزيزم من دو تا دختر دارم، دومي 2سالشه، تمام آزمايشاتم خوب بود، ضخامت رحم هم خوب و 9 تا تخمك داشتم كه ...

من فکر کردم بچه اولتونه...خدا نگهشون داره ...حتما ویتامین ای و دی بخور خود متخصص ها میگن تاد3 بار اگه نشد مسئله ای نداره

قربونت عزیزم انشاله ما جفتمون خدا تا اخر ۹ ماه سالم نگهداره بعد این همه سختی 

انشاله ..فداتشم😍

من فکر کردم بچه اولتونه...خدا نگهشون داره ...حتما ویتامین ای و دی بخور خود متخصص ها میگن تاد3 بار اگ ...

مرسي از راهنماييت،‌فقط يه سوال درصد موفقيت آل ياسين برا ميكرو خوبه يانه،‌من دكتر شما رو هم شنيدم كه دكتر خوبيه،‌آيا من ميتونم عوض كنم دكترمو براي دو جنين باقي‌مونده يا نه،‌چون تو همومن مركز هستن ميپرسم،‌و ببخشي يه سوال ديگه غير از اين ويتامينا چي ديگه بايد بخورم و رعايت كنم برا انتقال بعديم.

مرسي از راهنماييت،‌فقط يه سوال درصد موفقيت آل ياسين برا ميكرو خوبه يانه،‌من دكتر شما رو هم شنيدم كه ...

عزیزم من تجربه دوستان رو میگم ...از یه ماه قبل انتقال شکمتون رو با روغن سیاهدانه ماساژ بدین روزی 1 لیوان عرق رازیانه میل کنید صبح ها یه قاشق عسل با سیاهدانه بخورید از هفته قبل انتقال بادکش رحم و طب سوزنی برای گردش خون رحم. و گرم شدن رحم انجام بدید روزی یه قاشق نشاسته با اب یه کوچولو نبات و گلاب 3 قطره استفاده کنید ...ژل رویال زیرزبانی هم میگن خوبه اما من استفاده نکردم راستش من نشاسته هم نخوردم ...چون سردیم میشد فقط شکمم رو ماساژ میدادم اونم سالهاست این کارو میکنم....و اینه شکر گذار خدا باش و شاد ...به قول یه دوست فیلم و سریال خنده دار ببین 

مرسي از راهنماييت،‌فقط يه سوال درصد موفقيت آل ياسين برا ميكرو خوبه يانه،‌من دكتر شما رو هم شنيدم كه ...

دکتر من کارش خوبه اما یه کوچولو بداخلاق و جدیه هم بیمارستان بهمن هست هر روز ساعت 2 ظهر به بعد خیابان اذربایجان تقاطع خوش. ساختمان نگین اذربایجان..هم اینترنتی میتونی وقت بگیری هم تلفنی

دکتر من کارش خوبه اما یه کوچولو بداخلاق و جدیه هم بیمارستان بهمن هست هر روز ساعت 2 ظهر به بعد خیابان ...

بله میشه چون فریز دارید از همون ها استفاده کنید کارهای انتقالتون رو انجام میدن ..چون تو کلینک امید انتقال میدن فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه