فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 عنوان خشک نشدن شیرمادر 45 بازدید | 5 پست سلام،از زایمانم ۲۲ ماه میگذره،حدود چهار پنج ماه ب بچه هام شیر دادم ولی هنوز هم وقتی سینه هامو فشار میدم شیر سفید میاد،چ کنم؟ خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم 1404/09/20 | 01:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاربرسایتم عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 6189 به بچت مستقیم شیر نده و شیر رو بدوش بده بخوره یا بنداز دور کم کم خشک میشه..خالم اینکارو کرد 👊
سفیدابری عضویت: 1397/08/04 تعداد پست: 6320 برو دکتر. من خودم بعد از شیرگرفتن پسرم تا یکسال و نیم شیر داشتم. دکتر خندش گرفته بود، کلی دارو خوردم تا خشک شد ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 برو دکتر. من خودم بعد از شیرگرفتن پسرم تا یکسال و نیم شیر داشتم. دکتر خندش گرفته بود، کلی دارو خوردم ... باشه مرسی خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
mummykiiids عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 591 من سه ماه پيش زايمان كردم و متاسفانه نوزادم فوت شد شيرم قطع نميشددكترم يه قرص بهم داد مثل قرص اورژانسي بود كه دوتا توشهخوردم سريع قطع شدقرص كابرگولين