2777
2789
عنوان

روز زن

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 81 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره هیچ نه تولد نه عید نه هیچ مناسبتی

پس حق داری ناراحت بشی انگاربهونه میاره بهتره یکباربهش اعتراض کنی بگی دوست داشتن خشک وخالی بدردعمت میخوره بقول بچه هایه شاخه گل ازپارک بچین بیاربفهمم بیادم بودی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اسی اکثر مردها نادون تر از این هستن که این چیزها رو بفهمن! تا حالا بهش گفتی باید کادو بگیره!!! من همسرم برای زایمانم بهش گفتم کادو چی برام میگیری،میگفت مگه باید برات کادو بگیرم؟؟؟؟!!!!🤐یه ساعت براش توضیح دادم.

شاید همسر شما هم نمیدونه! برای بچه ها تولد و کادو میخره چون شما بهش میگی

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻

حس میکنم ازاون خانمافداکاربسازی که ازخودت میگذری

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خانم اسی خودت حال وهوای جشن راایجادکنمردهازیادنمیتوننخودت امشب رامتفاوت کن

پر اینستا همینو میگن اما وقتی میبینم دامادامون داداشام کادو میخرن برای خانوادشون ناراحت میشم دلم برای خودم میسوزه،شوهرم مرد خوبیه اما نمیدونم چرا