2777
2789
عنوان

روز زن

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 81 پست

منتظر سورپرایز نباش خودت دستشو بگیر با توجه به جیب شوهرت (گفتم شاید دستش تنگ باشه) بیرش خرید موقع برگشت هم اگه شرایطش بود یه کیک یا شیرینی بگیر بیار خونه نشد هم خودت کیک درست کن خودت برای خودت جشن بگیر

این خودتی که باید به خودت فکر کنی یه چند باری که این کارو کنی عادت میکنه کم کم سورپرایزت هم میکنه

با خودش میگه من که دارم خرج میکنم حداقل یه سیاستی داشته باشم

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
شاید چون عادت نداره.ببین تو خانواده من هیچوقت مناسبتا براشون مهم نبود بابام اصلا براش اهمیت نداشت کی ...

منم دقیقا تو خانواده ای بودم که اصلا تولد جشن این چیزا نبود اما الان برادرام خواهرام خیلی اهل تولد کادو هستن منم بودم چندسال برای شوهرم کادو کیک میخریدم دیدم نه شوهرم خیلی خوشحال میشه وجلو خانوادش ذوق میکنه ولی برای من نمیگیره منم گذاشتم کنار ،شاید شوهرم همینطور باشه چون خانوادش سن بالا هستند اما پدرش از اونایی بود که اهل کادو یه چیزا فانتزی خوشگل میخرید برای خانوادش برای خانمش یه لباسای میخرید زبون زد بود اما برادراش اینطور نیستن شاید به برادراش برده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم غصه نخور. مثل خودمی. شوهر منم همه روزهای دانش اموز و دختر و عید و همه چیز واسه دخترم کادو میگی ...

دلم میخاد غصه نخورم اما وقتی میبینی همه برای خانوماشون کادو خریدن بغض میکنم حتی گریه کردم چون پیام تایپیکمو براش فرستادم اما اصلا براش مهم نیست،بازم خوبه کیک برات میخره تو این چندین سال زندگی یکبارم نشده به کیک کوچیک برام بخره بگه روزت مبارک کادو نخره بگه دستم خالی بود اصلا کیک نه یه شاخه گل

منتظر سورپرایز نباش خودت دستشو بگیر با توجه به جیب شوهرت (گفتم شاید دستش تنگ باشه) بیرش خرید موقع بر ...

شوهرم کارش دوره البته وقتی هم خونه باشه هیچ فرقی نداره،روز تولدم پسرم خیلی ذوق میکرد کادو بخره منم بهش گفتم یه بلوز و شلوار ست برام بخره،اما حریف شوهر نشدم