2777
2789
عنوان

بعد نه سال زندگی میخام طلاق بگیرم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کن برو تو لیاقت یه زندگی خوب و با آرامش رو داری

حرف مفت نزن، زندگی مردم رو خراب نکن، مگه زندگی پشمکه که براحتی خرابش کرد، امثال تو هستن که از دور راحت با یه حرف باعث زندگی میشن..

دوسش داری اما ازش دلخوریمرد بی مسیولیت و راحت طلبی هستجدایی به این راحتی ها نیستجداشو اما نه واقعی ت ...

این مرد درست بشو نیست من ازینا زیاد دیدم.خودشیفته اس.قهرهای طولانی چیزی نیست که بشه ازش گذشت یا تا دعوا میشه می ذاره میره.دنیا عوض شده والا.

این مرد درست بشو نیست من ازینا زیاد دیدم.خودشیفته اس.قهرهای طولانی چیزی نیست که بشه ازش گذشت یا تا د ...

شما اون مرد رو میشناسی که زرتی میای میگی خودشیفته ست؟ چرا شما خانمها اینقدر راحت سعی میکنید زندگی یه خانم دیگه رو خراب کنید؟ اگه دوستش نداشت نه سال باهاش زندگی نمیکرد.. اینو بفهمید.. از کجا میدونید اون مرد چه مشکلی داره؟ از کجا میدونید فقط مشکل از اون مرده؟ فقط زود میگید جدا شو، این نشد یکی دیگه ها؟ اگر میتونید مشاوره درست بدید اگر نه حرف بیخود نزنید و باعث زندگی مردم نشید

حرف مفت نزن، زندگی مردم رو خراب نکن، مگه زندگی پشمکه که براحتی خرابش کرد، امثال تو هستن که از دور را ...

اجی یکسال و نیم بلاتکلیفم کرد خداییش تا آخر عمر ک نمیتونم بلاتکلیف بمونم . هم مرد بی مسئولیتی هست هم خانواده بدی داره وگرنه کمکش میکردن زندگیشو جمع کنه اونا ک ذاتشون خرابه ازشون انتظاری ندارم ولی خب شوهرمم پررو و بی مسئولیت بار اومده . دیگ کدوم مردی هم زنشو میخاد هم یکسال و نیم ولش میکنه والا اگ نمیتونه خونه اجاره کنه خب طلاق بهترین راه حل و منطقی تره تو این شرایط. من دلسوزی کردم خودم از دست رفتم

اجی یکسال و نیم بلاتکلیفم کرد خداییش تا آخر عمر ک نمیتونم بلاتکلیف بمونم . هم مرد بی مسئولیتی هست هم ...

من آقا هستم خانم.. بزارید یه چیزی بهتون بگم برید مستقیم باهاش صحبت کنید سعی کنید حرفشو گوش بدید.. ببینید هدفش چیه.. چیکار میخواد بکنه.. رو در رو باهاش حرف بزنید، یه وقتایی احساس میتونه جای عقل رو بگیره.. شما نه سال باهاش زندگی کردی.. وقتی باهاش رودر رو حرف بزنی اونوقت میتونی بهترین تصمیم رو بگیری

من آقا هستم خانم.. بزارید یه چیزی بهتون بگم برید مستقیم باهاش صحبت کنید سعی کنید حرفشو گوش بدید.. بب ...

خیلی غد و لجبازه . من زیاد با نرمی باهاش صحبت کردم چون بگم ماست سفیده میگه نه ماست سیاهه و قهر میکنه . من سعی کردم باهاش زیاد صحبت کنم . چون همو دوس داریم و حس میکنم آدم خیلی بدی نیست بیشتر اطرافیانش پرش میکنن اختیار از خودش نداره ذاتا بد نیس ساده هست اما هربار گفتم بیا بالا ناز کرد !!!! گفتم خونه بگیر خانوادم ناراحتن از این وضع میگه پولم کمه خونه فعلا گیر نمیاد!!!!. خب پس طلاقم بده وقتی آنقدر مغروره ک از فک و فامیلش قرض نمیکنه فایده نداره .

من آقا هستم خانم.. بزارید یه چیزی بهتون بگم برید مستقیم باهاش صحبت کنید سعی کنید حرفشو گوش بدید.. بب ...

به حرف اطرافیان هم اصلا توجه نکن.. اینو بدون خراب شدن زندگی تو برای کسی مهم نیست، این یه واقیعته.. اگه جدا بشی هیچکس جز خودت از بین نمیره.. پس بدون گوش کردن به حرف اینایی که میگن خودشیفته ست و بی پوله و تنبله برو خودت باهاش رودر رو حرف بزن بعد دودوتا چهارتا بکن و تصمیم بگیر.. از منم میشنوی اگه دوستش داری که مشخصه داری و اونم دوستت داره تا آخرین لحظه به پاش بمون و باهاش بساز..، سعی کن تا جایی که میشه حلش کنی تشویقش کن نمیدونم امیدوارش کن درست میشه حتما..

خیلی غد و لجبازه . من زیاد با نرمی باهاش صحبت کردم چون بگم ماست سفیده میگه نه ماست سیاهه و قهر میکنه ...

یه وقتایی آدم غرور رو باید کنار بزاره.. مرد به غرورش معروفه و همسر شما هم نمیخواد غرورش شکسته بشه ولی یه جاهایی آدم واسه کسی که دوستش داره غرورش رو میشکنه.. بهترین کار همینه که گفتم برید رو در رو جدی باهاش حرف بزنید و ببینید هدفش چیه و چکار میخواد بکنه.. بهش بگید این آخرین باره که در رابطه با این موضوع حرف میزنیم یا درستش کن یا تمومش میکنیم.. حرفشو بشنوید بعد تصمیم بگیرید.