2777
2789

گاهی فکر میکنم هنوز دوسش دارم

گاهی فکر میکنم ازش دلشکسته ام

من همیشه چوب دل پاک و ساده و مهربونیمو میخورم

دلمم براش میسوزه ولی خب گاها میگم حقشه غرورش کم کنه .

توان مالی نداره خونه اجاره کنه منم واقعا از دستم برنمیاد کمکش کنم. اما خب حرکت زشتی انجام داد خانوادم لج کردن

ما واحد بالای پدرم بودیم بعد دعوای شدید ایشون یکسال ترکم کرد تا پای طلاق رفتیم بخاطر اشتباه خودش و دخالت خانوادش و پر کردناشون . دلم سوخت گفتم یه فرصت بدیم بهم گفت میخام خونه اجاره کنم گفتم بیا بالا ناز کرد نیومد گفت موقع دعوا بیرونم کردی ( بهونه شه من بیرونش نکردم بخدا قسم اون خصلت خودشه قهر طولانی میکنه ترک منزل میکنه)

الانم نه خونه گیر میاره پول نداره نه بالا میاد یکسال وچهار ماه عمرم رفت باز دلم میسوزه خدا لعنتم کنه خیلی دلسوزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه نداری جدا شو

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

دوسش داری اما ازش دلخوری

مرد بی مسیولیت و راحت طلبی هست

جدایی به این راحتی ها نیست

جداشو اما نه واقعی تا پای طلاق برو بترسه به خودش بیاد جمع و جور کنه زندگیشو

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بر عکس شده .تو باید ناز کنی که دنبال خونه باش من با پدر و مادرت زندگی نمیکنم ..؟؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

این ادم عوص نمیشه تا دیر نشده جداشو

تو فامیل داشتیم اینجوری

مرد لوس و بی مسئولیت و راحت طلب

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

دوسش داری اما ازش دلخوریمرد بی مسیولیت و راحت طلبی هستجدایی به این راحتی ها نیستجداشو اما نه واقعی ت ...

اره بابامم همینو میگه سیاست داشته باش زندگیشو جمع کنه اگه نمیکنه جدا شو .

آخه من خیلی دلسوزم و احساسی زود میبخشم