ممنونم از لطفت نظرتو گفتی چون واسم خ مهم بود
من مشهدم
برای دبیری هنر میتونم شرکت کنم لیسانسم معماریه
درباره ادامه تحصیل از اداره کل شهرپرسیدم گفتن میشه بشرطی ک ساعتای تدریس بیای وظایفتو انجام بدی بقیه تایمت مال خودته
حتی مثال زدن یکی بود معلم همزمان دندانپزشکی قبول شد گفتن طرحم میفتی درمانگاه فرهنگیان
الان من سر ۳راهی موندم ۳۹سالمه ۵ساله شوهرم ول کرده رفته حق طلاق دارم حکمم گرفتم فقط ثبت تو شناسنامه نکردم واس همین تا ۴۱سالگی میتونم دبیری شرکت کنم (ی بچه از شوهر اولم دارم پیش اونه این دومی کلاه بردار بود سر ۱سال اذیتم کرد بعدم رفته نمیدونم کجاست)
بخاطر همون تاهل و ی فرزند تا سال ۴۰۶میتونم دبیری بزنم
از طرفی دلم میخواد ازدواج کنم روزهای عمرم داره تلف میشه از طرفی هم استعداد کنکور تجربی داشتم مامانم دخالتگره نذاشت برم تجربی
الان دوماهه از مادرم مستقل زندگی میکنم آزاد شدم
میخوام زندگیمو درست کنم
تو تاپیکام هست نمیدونم بین این ۳راهی کدوم برم
ازدواج و بچه دار شدن چون سنم داره بالا میره هنوز پریودی هام منظمه
کنکور تجربی و داروسازی چون هم شیمی ام خ خوبه هم حوصله درس خوندن دارم
استخدامی دبیری
ب ترتیب اهمیت نوشتم
بچه دار شدن برام خ مهمه ولی باید ب تیپم وزنم و خودم برسم ک بتونم ازدواج کنم اگ بشینم تو خونه روزی ۱۳ساعت واس کنکور تجربی بخونم از ازدواج عقب میفتم
یکی تو تاپیکم گفت شاید الانم نتونی بچه دار بشی خ ترسیدم 🥺
بنظرت برم زودتر طلاقم ثبت کنم ؟اونوقت نمیتونم سال بعد استخدامی دبیری بزنم اون تموم میشه
بعد تو خونه روزی ۸ساعت درس بخونم ۵روز میشه هفته ای ۴۰ساعت
هفته ای دو روز برم مهمونی یا باشگاه کلا تو جامعه باشم یکی منو ببینه 😢هروقت ب خودم میرسم تیپ ناجور ن
فقط همین مانتو شالم رنگی باشه و خودم خوش حال اخمو نباشم سرحال باشم و کافه و با دوستام بیرون میرم خواستگار پیدا میشه آخریش پارسال کارمند بانک بود رفته بودم با دوستم کافه
الان اضافه وزنم دارم ک تا عید درست میشه رژیم دارم تو خونه هرروز ورزش میکنم
بنظرت چکار کنم
خ سردرگم شدم