2777
2789
عنوان

نمی دونم به همه بیست بدم یا نه معلمم اسیر شدم هر کاری کنم حس بدی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 69 پست
میتونم چنتا سوال بپرسم اینک چندروز تو هفته سرکار میرین؟درسته میشه فشرده دوروز برین از صبح تا عصر بقی ...

عزیزم هفته ای چهار روز هست

بله میشه دو روز

ولی همه جا نه

بعضی مناطق شیفت عصر ندارن

در آینده که جمعیت هم کمتر می شن قطعا خیلی از شیفت عصرها برداشته میشه

منطقه ی ما هم تو تهران فقط صبح داره

در مورد دانشگاه که بتونی همزمان رشته ی دیگه بری اطلاع ندارم

من خودم مهندسی خوندم تابستون کلا آزادم و گاهی از سر علاقه کار انجام میدم ولی در طول سال اگه خونه و خونواده هم بخوای داشته باشی سخت می تونی به کار دیگه برسی

و الا خب وقت من خیلی آزاده که واسه بچه هام می زارم بیشتر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کامل یادشون نیست اینطوری حق یبنفرم ضایع بشه گناه داره

دقیقا این غصم میده و مشکلم دقیق همینه خیلی خوب فهمیدی و الا آدم میدونست چه کنه

چهارصد تا دانش اموزن

فرض کن دو نفرو اشتباه کنم همونم خیلی بده واسه همین می گم اگه بیست بدم منطقی تره

اینطوری حداقل به کسی جفا نشده و با این امیده که اعتماد بنفس بگیرن و خوشحال شدم و خوشحالیشون نیروی کارهای بعدی رو بیشتر کنه

بنظرم نوبت اول رو به همه ۲۰ بده ولی موقع شروع شدن نوبت دوم بهشون بگو که این یه فرصت جبرانه براشون و کسایی که نوبت اول کم کاری کردن اگه نوبت۲هم همینطور باشن نمره خردادشون کم میشه

بنظرم نوبت اول رو به همه ۲۰ بده ولی موقع شروع شدن نوبت دوم بهشون بگو که این یه فرصت جبرانه براشون و ...

ممنون از نظرت اینم حرفیه

پارسال تقریبا همینکارو کردم

و تا حدودی نتیجه داد

شاید چهار پنج نفر فقط بیست نشدند ...

میشه گفت همه ی نظرات متنوع از نگاه و نقطه نظری که بش توجه میشه درستند (البته منهای نظرات قضاوت گرانه)

همین که کدوم رو انتخاب کنی سردرگمیه

عزیزم هفته ای چهار روز هستبله میشه دو روزولی همه جا نهبعضی مناطق شیفت عصر ندارن در آینده که جمعیت هم ...

ممنونم از لطفت نظرتو گفتی چون واسم خ مهم بود

من مشهدم

برای دبیری هنر میتونم شرکت کنم لیسانسم معماریه

درباره ادامه تحصیل از اداره کل شهرپرسیدم گفتن میشه بشرطی ک ساعتای تدریس بیای وظایفتو انجام بدی بقیه تایمت مال خودته

حتی مثال زدن یکی بود معلم همزمان دندانپزشکی قبول شد گفتن طرحم میفتی درمانگاه فرهنگیان

الان من سر ۳راهی موندم ۳۹سالمه ۵ساله شوهرم ول کرده رفته حق طلاق دارم حکمم گرفتم فقط ثبت تو شناسنامه نکردم واس همین تا ۴۱سالگی میتونم دبیری شرکت کنم (ی بچه از شوهر اولم دارم پیش اونه این دومی کلاه بردار بود سر ۱سال اذیتم کرد بعدم رفته نمیدونم کجاست)

بخاطر همون تاهل و ی فرزند تا سال ۴۰۶میتونم دبیری بزنم

از طرفی دلم میخواد ازدواج کنم روزهای عمرم داره تلف میشه از طرفی هم استعداد کنکور تجربی داشتم مامانم دخالتگره نذاشت برم تجربی

الان دوماهه از مادرم مستقل زندگی میکنم آزاد شدم

میخوام زندگیمو درست کنم

تو تاپیکام هست نمیدونم بین این ۳راهی کدوم برم

ازدواج و بچه دار شدن چون سنم داره بالا میره هنوز پریودی هام منظمه

کنکور تجربی و داروسازی چون هم شیمی ام خ خوبه هم حوصله درس خوندن دارم

استخدامی دبیری

ب ترتیب اهمیت نوشتم

بچه دار شدن برام خ مهمه ولی باید ب تیپم وزنم و خودم برسم ک بتونم ازدواج کنم اگ بشینم تو خونه روزی ۱۳ساعت واس کنکور تجربی بخونم از ازدواج عقب میفتم

یکی تو تاپیکم گفت شاید الانم نتونی بچه دار بشی خ ترسیدم 🥺

بنظرت برم زودتر طلاقم ثبت کنم ؟اونوقت نمیتونم سال بعد استخدامی دبیری بزنم اون تموم میشه

بعد تو خونه روزی ۸ساعت درس بخونم ۵روز میشه هفته ای ۴۰ساعت

هفته ای دو روز برم مهمونی یا باشگاه کلا تو جامعه باشم یکی منو ببینه 😢هروقت ب خودم میرسم تیپ ناجور ن

فقط همین مانتو شالم رنگی باشه و خودم خوش حال اخمو نباشم سرحال باشم و کافه و با دوستام بیرون میرم خواستگار پیدا میشه آخریش پارسال کارمند بانک بود رفته بودم با دوستم کافه

الان اضافه وزنم دارم ک تا عید درست میشه رژیم دارم تو خونه هرروز ورزش میکنم

بنظرت چکار کنم

خ سردرگم شدم

چقدر نا مناسب حرف میزنی چقدر راحت توهین می کنی چقدر راحت حرف بد و نا مربوط میزنی چی شد که به نتیجه ر ...

من از هرچی معلمه متنفرم. فرقیم نداره. چ خوب باشه چ بد.حالا دبیری باشه ک سر نمره هنر چونه بزنه خیلییی بیشتر متنفرم.الان تو نمره یکیو ۱۷ بدی

یکیدیگه رو ۲۰ بدی

چ فرقی میکنه؟ اینا قراره از نمره هنر چ انگیزه ای بگیرن اخه؟

من نمیفهمم بعضی دبیرا چ تفکری دارن ک سر نمره هنر چونه میزنن.

من از هرچی معلمه متنفرم. فرقیم نداره. چ خوب باشه چ بد.حالا دبیری باشه ک سر نمره هنر چونه بزنه خیلییی ...

علت اینکه نمیفهمی چون در جایگاه اونها قرار نگرفته و در سطح دیگه ای قرار داری!

همونطور که یه بچه ی پنج ساله نمی تونه مفهوم عشق به یه جنس مخالف رو متوجه شه و شما هر چی بخوای براش توضیح بدی اون نمی تونه درک کنه تا زمانی که خودش به سن مناسب برسه !

اینکه از همه ی یه قشری بدت بیاد اصلا اشکال نداره به قلب و دل خودت مربوطه ولی توهین نکردن و حرف نامربوط زدن دیگه یه ارزش انسانیه

سعی کن وارد زندگیت کنی