2777
2789
عنوان

نمی دونم به همه بیست بدم یا نه معلمم اسیر شدم هر کاری کنم حس بدی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 69 پست
عزیز دلم به اینکه نمی گن در بند بودن یا نبودن!!!اینکه می گی من حسابان بیست میدم و یه جورایی مثلا هنر ...

خب ایشون بعید میدونم اصلا معلم باشه . متاسفانه یه عده با هدف زیر سوال بردن شأن و مقام معلما ؛ با عنوان اینکه خودشون معلم هستن نظرات نادرست می نویسند و معمولآ هم چون اینجا کاربران دانش آموز که هیجانی برخورد میکنن کم نیستن ؛ ازشون طرفداری میکنن.

در صورتی که یک معلم واقعی؛ وقتی به درست انجام دادن کار خودش آگاهه دیگه نمیاد به دانش آموز باج بده

یه همکار دانا به ما میگفت هیچوقت به دانش آموز بی دلیل حقی ندین که نتونین ازش پس بگیرید

آقای علوی ان شاءالله هر جا هستيد سلامت باشید

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط اونایی که زود میخوان بگن هنر مهم نیست! یا اونایی که میگن ریاضیو بیست میدن!

همونا مسئول پرورش جامعه ی پرادعا ولی از درون پوچن

اون بچه اخر با همون نمره میره دانشگاه میشه دکتر مهندسی که قبر عزیزان شمارو میکنه!

❤️‍🩹

خب ایشون بعید میدونم اصلا معلم باشه . متاسفانه یه عده با هدف زیر سوال بردن شأن و مقام معلما ؛ با ع ...

بعد میگن چرا دانش آموزان بی سواد شدن!!!

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
آره عزیزم

میتونم چنتا سوال بپرسم

اینک چندروز تو هفته سرکار میرین؟

درسته میشه فشرده دوروز برین از صبح تا عصر بقیه هفته نرین؟

اگ کسی دبیری هنر قبول بشه بعد کنارش میتونه واس کنکور هم بخونه یا انقدر کار زیاد بهش میدن وقت نمیکنه دیگ؟

ممنون عزیزم لطف میکنی

عزیزم فقط افراد بی مسئولیت میگن دنیا همینهما معلما در برابر نمراتی که به دانش آموزان میدیم مسئولیت د ...

جالب نبود که به من گفتی بی مسئلویت فقط با شنیدن یک جمله که تو ذهن شما اینطور نقش بسته

اینکه دانش اموزاتون دوستتون دارم عالیه موفق باشید

ولی من هم مشکلی با دانش آموزام ندارم قوانین خودم رو دارم اگه بخوام از بازخوردای مثبتی که از بچه ها و والدینشون گرفتم اینجا بگم کم نیست

نیومده بودم اینجا این صحبتها رو کنم هدف چیز دیگه ای بود که متاسفانه محقق که نشد انرژی من رو هم گرفت

شاید اشتباه از خودم بود اینجا بیانش کردم جایی که سن کم هم زیاد داریم و متاسفانه تجربه های تلخ خودشون رو در من دنبال می کنند

جالب نبود که به من گفتی بی مسئلویت فقط با شنیدن یک جمله که تو ذهن شما اینطور نقش بسته اینکه دانش امو ...

عزیزم منظورم صرفا اون جمله ی دنیا همینه بود

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

عزیزم منظورم صرفا اون جمله ی دنیا همینه بود

عزیزم اون جمله یک واقعیته

و من با تمام فلسفه های شناختیم بیانش کردم

اما قرار نیست طبق این فلسفه بی مسئولیت باشم و خودم رو راحت کنم

این دو موضوع با هم تفاوت دارند

اینکه حقیقت( تو دنیا همه همیشه به حق واقعی خودشون نمیرسن رو بپذیریم )معنیش این نیست که بخوایم حق کسی رو پایمال کنیم

اینکه ساعتها با خودم فکر می کنم

من باید به دانش آموزی که خیلی فعاله بیست بدم ...

و به دانش آموزی که فعال بودن رو یاد نگرفته ولی در حد خودش تلاش کرده هم نیازه که بیست بدم ....

تا حس مثبت از تلاش خودش بگیره و اعتماد بنفس...

اینجا ممکنه اون دانش آموز که خیلی فعال بوده احساس کنه بی عدالتی ای اتفاق افتاده باشه و ناراحت شه

دلم می خواد به اون دانش آموز بگم

«حقیقت دنیا اینه ما هر کدوم مسئولیتهایی داریم که از پسش بر میایم و می تونیم انجامش بدیم

اما باید بدونیم قرار نیست هر چی کار بیشتر از دستمون براومد بیشتر دریافتی داشته باشیم

دریافت پول نمره امتیازهای مختلف هیچوقت در دنیا بر اساس توانایی و اعمال انسانها نیست

واسه همینم ما به آخرت معتقدیم