2777
2789

من کسی هستم که مدتها بی توجهی دیدم و گذشتم. مدت ها بی محلی دیدم و گذشتم. مدتها منتظر یه پیام عاشقانه بودم اما دریافت نکردم. مدتها بی مهری دیدم و گذشتم.الان منتظر یه اتفاق هستم که نگذرم. خسته شدم تا کی باید سرد رفتار کنم تا سمتم بیاد.تا کی باید بازی قدرت راه بندازیم.تا کی باید خودمو کنترل کنم و بگم محبت نکن اگه محبتکنی اون سرد رفتارمیکنه.

الان منتظر یه اتفاق هستم که نگذرم. دلم شکست وقتی ذوق داشتم که بیای و نیومدی. دلم شکست وقتی تو تولدم یا یه مناسبت چشم انتظار یه پیام تبریک از سمت تو بودم و تا یه پیام میومد میپریدم سمت گوشی ببینم تو اس دادی یا نه، اما تو کاری نکردی، دلم شکست وقتی شب ها از غصه و فکر گریه کردم و تو راحت خوابیدی و نپرسیدی چته، دلم شکست وقتی تو چشمام برق التماس و بی پناهی رو دیدی و بهم پشت کردی، دلم شکست وقتی از همه کس و همه چیز بریدم و تورو انتخاب کردم و تو بهم ثایت کردی اشتباه کردم. دلم شکست وقتی نه پای رفتن داشتم، نه دله موندن ولی موندم تا بسازیم باهم و باز بهم گفتی من چکار کنم مشکل خودته، دلم شکست وقتی برای جلب توجه و محبت تو قهر کردم و دعوا کردم تا یکم بهم محبت کنی یا بغلم کنی و تو بهم گفتی دیوونه ای، دلم شکست وقتی همه رو به من ترجیح دادی به منی که بخاطر تو از دنیا بریده بودم، دلم شکست وقتی دل شکستمو دیدی و مسخرم کردی، دلم شکست اما بدون این خرده های شکسته ی دلم تو پای خودت میره،

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دلم واسه دل تو شکست که🥲💔

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

شمارشو بده بهش بگیم بخره🥲🥲🥲

خسته تر از اینم بگم.

باورت میشه اینجا اونقدر تاپیک های خپب زدم در مورد خودمو شوهرم و از خوشی هایی گفتم که هرگز وجود نداشت؟

بلکه وقتی میخونم اروم شم یا باورم بشه دروغام.

مگه من چی میخواستم بجز یه پیام تبریک و یه بغل و بوسه. بخدا اکه اینکارو میکرد برام یه دنیا بود.

بخدا تو خسرت اینم یه بغل و بوسه بدون هوس بهم بده

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

مطمعن باش نمیگیره و شنا هم مثل قبل کلی ناراحت میشی و بعد فراموش میکنی

شوهر منم تقریبا اینجوریه خیلی پروو و بی عار،،، هی از خداشه من چیزی نگم،،، با یه تبریک سرش رو هم بیاره،،،

منم مثل خودش دیگه ناراحت نمیشم خودم میزنم پرویی!!

صاف صاف تو چشماش نگاه میکنم میگم برنامه ات چیه برای روز زن؟؟

من ازت انتظار دارما،،،،

فکر نکنی در میری از زیرش!

من همین الان زیر بارون

برای خانومایی مث شما ک واقعا نیاز به محبت فردا دارن دعا کردم

ک خدا ی انرژی خوبی از طریق محبت همسرشون تو زندگیشون بیاره برای دلگرمی زندگیشون

منم دلم واسه دل تو شکست که🥲💔

با اشک دارم مینویسم

من همین الان زیر بارون برای خانومایی مث شما ک واقعا نیاز به محبت فردا دارن دعا کردم ک خدا ی انرژی خو ...

ممنون

عزیزم میدونم دلت شکسته اما مردها باما فرق دارن، این رفتارهایی که از سمت ما بی توجهی تلقی میشه واسه اونا یه رفتار عادیه...اگه مشکلات دیگه ای دارید من قضاوتی ندارم اما فقط بخاطر کادو و اینا رابطمتون رو بهم نزن، بهش یاد بده...

همسر منم تقریبا چیزی یادش نیست از بس سرش شلوغه، من خودم زنگ میزنم مسخره بازی بهش تبریک میگم و میخندیم...

چندین ساله که برام هیچی واقعی نیست، انگار همه چی تو توهمه....

مطمعن باش نمیگیره و شنا هم مثل قبل کلی ناراحت میشی و بعد فراموش میکنی شوهر منم تقریبا اینجوریه خیلی ...

نه فراموش نمیکنم. بخدا باورت میشه روز ب روز دارم سرد تر میشم؟ روز ب روز ساکت تر و گوشه گیر تر؟

هی میپرسه مثل قبل سرتق نیستی نمیخندی نمیگی هیچی.

اما حوصله توضیح دادن هم ندارم

منی که اینجا هزار بار تاپیک زدم چکار کنم پرحرفی نکنم. الان دیگه حرفی ندارم برا گفتن

برای یک کادو یا پیام تبریک

به عنوان یک مشاور دارم بهت میگم اونقدر که برای ما این چیزها مهمه برای خیلی آقایون مهم چچیزهای دیگه است اینکه بتونند زندگی راجلوببرن مثلا فلان ماشین یا فلان تلویزیون و.....اینها رامحبت می دونند من مراجعی داشتم می گفت خانمه، شوهرم بهم محبت نمی کنه

وقتی به اقاگفتم خانمت میگه محبت نمی کنید فکش دلشت می افتاد ازتعجب😂

گفت چطور محبت نکردم من ماه قبل فلان قدر دادم براش تلویزیون خریدم....

بعد هم از آقایون باید درخواست مرد باید بهشون گفت خیلی وقتها متوجه نمیشن تا مستقیم نگی بهشون

اون حرف چشمهاتو خیلی وقتها نمی فهمه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶