2777
2789

سلام من دخترم دو ماه دیگه دوسالش میشه.چه خوراکیهایی بهش بدم خوبه دوست داره مدام یه چی بخوره تپل نیستا ولی وقتی یه چی میدم بخوره کلی سرگرم میشه منم به کارام میرسم میخوام بدونم چی بهش بدم که واسش ضرر نداشه باشه به غیر از غذا

این نیز بگذرد....🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من هله هوله بستني و كلوچه و مارشملو دوست داره ميوه هم البته خيلي دوست داره

دختر منم میوه خیلی دوست داره ولی خوب زیادشم خوب نیست بستنی خوبه ولی بقیه چیزا بدنیست؟میگن اونا که مواد افزودنی دارن خوب نیست درسته؟

این نیز بگذرد....🤗
من میوه میدم دستش.از هر چیزی بی ضررتر و خیلی هم پرفایده هست.

دختر منم میوه دوست داره گفتم چیزای دیگه هم بدم بهش مقوی باشه یکم جون بگیره دکتر میگه وزنش خوبه ولی هرکی میبینش هی میگن چه لاغره😥

این نیز بگذرد....🤗
دختر منم میوه خیلی دوست داره ولی خوب زیادشم خوب نیست بستنی خوبه ولی بقیه چیزا بدنیست؟میگن اونا که مو ...

بله دقيقا مثلا پاپ كورن خيلي خوبه اگه تو خونه درست بشه ولي خب پسر من دوست نداره پفك و چيپس و نوشتبه هم كه اصلا تو خونمون نمياد صبحانه هم بتوني كورن فلكس بهش بدي عاليه همه ويتامينهارو داره 

♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏
بله دقيقا مثلا پاپ كورن خيلي خوبه اگه تو خونه درست بشه ولي خب پسر من دوست نداره پفك و چيپس و نوشتبه ...

از همین بسته بندیا دیگه که طعم مختلف داره؟بعد من خودم پاپ کورن درست میکنم سفت میشه😕

این نیز بگذرد....🤗

برین خداروشکر کنین که میخورن

دخترمنم ۲۲ ماهشه

ولی هیچی نمیخوره

میوه رو میکس میکنم با قطره چکون میریزم حلقش 😢😢😢

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         
برین خداروشکر کنین که میخورن دخترمنم ۲۲ ماهشه ولی هیچی نمیخوره میوه رو میکس میکنم با قطره چکون می ...

چرا عزیزم میوه دوست نداره یا کلا چیزی نمیخوره.دختر منم بیشتر میوه دوست داره غذا زیاد نمیخوره کلی حرصمون میده

این نیز بگذرد....🤗