2777
2789
عنوان

خانوما اگه شوهرتون اینو اگه قبول میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 25 پست
من اشکالی نمیبینم بهخصوص اینکه میگین آدم خوبیه

آخه همه میگن برا خونه خریدن باید کمتر بدی نسبت به عروسی برا همین حرص خوردم

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

نه به نظرم زیاد فکرتون را درگیر نکنین ،حالا که دادین رفته

به نیت کار خیر بهش نگاه کنین خدا یه جایی دیگه براتون جبران میکنه

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی برا خونه باید کمتر بدی؟برا همین حرصم گرفته که شوهرم همش تو جنگه بامن سر این چیزا

اره دیگه برای خونه دیدنی مثلا ۲ ملیون خوبه حالا بستگی داره وضعیت مالیتون چطور باشه

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
نه من برام فرقی نداشت والا بخدا سرم در نمیارم ازین هدیه دادنا ک وقت نرماله بدی و فلانمثلا کل فامیل ی ...

هرکی گفت زیاده بگو هم قبلاا بیشتر از این جبران کرده

هم از این به بعد جبران میکنه

والا من چند وقته اصلا به خانواده خودم نمیگم اینور چخبره اگه بیان و برن یا کادو ببرم چیزی نمیگم یا جوری میگم که حرفی نزنن بخدا همونطوری اگه برای مامان و خواهرم رفتار کنم عیب نداره ولی اینور اینجوری باشم خواهرم و مامانم چیزی میگن😅

چقدر دادین؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
هرکی گفت زیاده بگو هم قبلاا بیشتر از این جبران کرده هم از این به بعد جبران میکنه والا من چند وقته اص ...

منم زیاد سعی نمیکنم چیزی به خانوادم بگم اما اینو نمیدونستم که کادوی خونه خریدن باید از عروسی کمتر باشه وگرنه نمیگفتم

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

اره دیگه برای خونه دیدنی مثلا ۲ ملیون خوبه حالا بستگی داره وضعیت مالیتون چطور باشه

عروسی خواهرم ده دادیم ب برادرشوهرم ۸

منم خودم قصدم این بود که ۲ بدیم

منم زیاد سعی نمیکنم چیزی به خانوادم بگم اما اینو نمیدونستم که کادوی خونه خریدن باید از عروسی کمتر با ...

معمولا کمتره ولی خوب وقتی شوهرت اینجوره دیگه چکار میتونی بکنی

باز خوبیش اینه بردار شوهرت جبران میکنه

عروسی خواهرم ده دادیم ب برادرشوهرم ۸منم خودم قصدم این بود که ۲ بدیم

خیلی زیاد دادین من برادر شوهرام در حد یه جعبه شیرینی میارن اما شوهر من همیشه بیشتر بهشون پول میده منم راضی نیستم الان سه ماه پیش عروسی برادر شوهرم بود ۳۰ ملیون داد پا گشا کردیم ۲ ملیون داد اما طرف منو میپیچونه هیچی نمیده یا یه کادو ناچیز میده منم بدم میاد از این کارش

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
خیلی زیاد دادین من برادر شوهرام در حد یه جعبه شیرینی میارن اما شوهر من همیشه بیشتر بهشون پول میده من ...

والا خدایی برادرشوهر من جبران میکنه طفلی