2777
2789

برام سوال شده

ما یه مبلغی تو عروسی خواهرم هدیه دادیم یه ماه پیش تقریبا بعد برادرشوهرمم ده روزه خونه خریده شوهرم همون مبلغی رو که عروسی خواهرم داده بود داد به داداشش برا هدیه خونش اول از من مشورت گرفت من گفتم کمتر بدیم اما گفت نه باید برابر باشن

ناگفته نمونه من دو تومن اضافه کرده بودم به هدیه خواهرم از پس انداز خودم و نزاشتم شوهرم بفهمه

شماها بودید مشکلی نداشتید ؟

هرچند من برام مهم نیست خیلی اما مادربزرگم و مادرم میگفتن خییییلی زیاد پول دادید به برادرشوهرت

برادرشوهرمم آدمیه که اگه لطفی بهش بکنی چند برابر جبران میکنه و کلا آدم خوبیه از این لحاظا

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

من اشکالی نمیبینم بهخصوص اینکه میگین آدم خوبیه

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دیگه جبران میکنه ب نظرم چیزی نیس ک بابتش ذهنتو درگیر کنی و با شوهرت بحث کنی

بحث نکردم خداروشکر 😂 بحثم بکنم میگه بتوچه پول خودمه دلم خواسته راستم میگه بخدا

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

مهم قدر شناسی برادر شوهرته پولت هم جا دوری نرفته همین ادم میشه فردا پشت وپناه شوهر وبچه هات

آره دقیقا

دیگه دادین و گذشته خداروشکر برادرشوهرتم اهل جبران هست نگران نباش

نه من برام فرقی نداشت والا بخدا سرم در نمیارم ازین هدیه دادنا ک وقت نرماله بدی و فلان

مثلا کل فامیل یا پتو خریده بودن واسش یا هدیه ای تو همون قیمتا حتی پدرشوهر مادر شوهرم فکر کنم همینا بوده هدیه هاشون یعنی در حد دو سه تومن شایدم کمتر

بعد ما این مبلغی که دادیم میگن زیاده

کادوی عروسی با خونه دیدنی فرق میکنه حالا کاری که شده سری بعد برادر شوهرت جبران میکنه

یعنی برا خونه باید کمتر بدی؟

برا همین حرصم گرفته که شوهرم همش تو جنگه بامن سر این چیزا