2777
2789
عنوان

کیا نسبت به مادرشوهرشون خنثی ان

237 بازدید | 14 پست

۷ سال میگذره عروسشون شدم همیشه تلاش کردم همسرمو ترغیب کنم که هواشونو داشته باشه و خودمم سعی کردم عروس خوبی باشم اما اما اما

هیچ وقت دوسم نداشته و همیشه گفته یه غریبه است

و همیشه به همسرم تاکید کرده چیزی به نامش نزنی چون ول میکنه میره و خودشو بهترین آدم روی دنیا میبینه

میگه چرا جلوی زنت نمیای با من دوتایی عکس بگیری چرا بغلم نمیکنی بوسم نمیکنی

البته این بهانه های جدیدن

دیروز خونه اشون بودیم حدود بیست دقیقه تو حیاط با مامانم صحبت کردم از دیروز همش به همسرم گفته یعنی چی کع یک ساعت با گوشی صحبت میکنه این بی احترامی به منه چرا نمیاد بشینه کنارم بگه چرا ناراحتی

فاصله گرفتن هم امتحان کردم

محبت هم امتحان کردم

تاثیری نداره

خدایا امیدم تویی.نا امیدم نکن 
بره گمشه ،کلاً بهشون محبت میکنی اینجوری میشن مادر شوهرامن که دیگه هیچ سعی نمیکنم تا ازم راضی باشه هر ...

همین بهترین کاره

من یه مدت همینطوری بودم همش میگفت چرا خودشو میگیره فک کرده کیه و هزارتا حرف دیگه

خدایا امیدم تویی.نا امیدم نکن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همسرم خیلییی له حرفشون بود تاااااا خونه رو زد به نامم و اونا مجبورش کردن پسش بگیره رفتن ازم شکایت کردن بعد چند تا از بزرگترا گفتن چرا اینکارو کردین گفتن خود پسرمون خواسته و انداختن گردن شوهرم😐😐اونم یکم کشید عقب و یواشکی خونه رو زد به نامم و گفت پنهان کن و نگو بهشون

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

زیاد خونشون نمیرم شاید در سال ۴ ،۵ بار ک همونم در حد احوالپرسی صبحت میکنیم ،ن محبتی کردم بهشون ک انتظار چیزی داشته باشم ن محبتی دیدم ازشون ک بخام جبران کنم ، کلا کاری ب کار همدیگه نداریم

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝

حالا چرا همسرت و تشویق میکنی بهشون محبت کنه رها کن اونها را تشویقم نکن همسرت را به خاطر دیدن یا ندیدن بیخیال باش کلا یاد حرف مادرشوهرش افتادم همیشه جلوی روم میگفت عروس غریبه است من بچه هامون دوست دارم خدا شاهده چندسال افتاده گوشه خونه به من چه به پسرش بگم برو دیدنشون کلا خنثی هستم فدای سرم که نمیره به درک به جهنم

مادرشوهر فقط مادرشوهر من که کلا انگار تو یه دنیای دیگس،اصصصصلا کاری به هیچی نداره،فقط در مورد مسائل بچه هاش سوال میپرسه اونم جزئی،دز حد یه پرسش کوتاه

کلا نه خوب نه بد کاری نداره،رو سایلنته،یه بی اهمیتی خاصی داره نسبت به خیلی از مسائل

فکرشو کن،شوهرم و برادراش با هم قهر بودن،بعد که خواستن آشتی کنن تاااازه مادرشوهرم میاد میگه مگه شما قهر بودین

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

این آدم نسبت بهت گارد داره محبتم کنی بی فایدست چون گاردشو پایین نمیاره سعی کن فاصله و احترام بزاری تا اونم احترام نگه داره ولی اصلا نزار حس کنه مانع اون و پسرشی ... مثلا هر از چندی عکسای دوتایی ازشون بگیر و بلافاصله براش بفرست یا وقتی کنار پسرش میشینه تو یه سمت دیگه یا یه مبل دیگه بشین ...

خوشبحالت😁

اینقدر سرد و بی اهمیته که حال آدمو به هم میزنه

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤