2777
2789
عنوان

خوش بحال بعضی دخترا که خونه مستقل دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 30 پست

خب آخه بستگی به جنبه ی اون دختر هم داره ،ما یه همکار داشتیم میگفتن دخترش مستقل شده گند زده به اون ساختمونی که زندگی میکنه،میگفتن مدام به مادره زنگ میزنن بیا جلوی دخترتو بگیر عاصی کرده ملت رو با رفت و آمدهای ...

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نخیراتفاقا خانواده خوبی دارهولی چون دوران دانشجویی خونه مستقل داشت شهر دیگهالانم مستقل عمل کردهالکی ...

فکر کنم فرهنگها ی ما با شما خیلی فرق داره

مثلا به شخصه دید به شدت بدی دارم به دختری که تنها زندگی کنه

نکه بخوام بهش تهمت اونجوری بزنم نه

ولی دیدم من بده از این جهت که این نتونسته با ننه باباش تعامل کنه تو یه وجب جا ، چطور قراره با ما تعامل کنه که غریبه ایم . از منظور روابط اجتماعی میگم

یکم از جنایات خبر داشته باشی میفهمی اصلا خوشبحال کسایی که تنها زندگی میکنن نیست و اون خانم به اجبار ...

منم تا قبل ازدواجم تنها زندگی میکردم
چه ربطی داره؟ خیلیم راضی بودم

به نظرم برای ۳۰سال به بالا واقعا لازمه که جدا زندگی کنند

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
یکم از جنایات خبر داشته باشی میفهمی اصلا خوشبحال کسایی که تنها زندگی میکنن نیست و اون خانم به اجبار ...

به نظرم توانایی مستقل بودن خیلی خوبه و هر کسی مستقل هست اجبار نداره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

اولا که اگر بخاد شوهر کنه و تشکیل خانواده بده به خونه ش چشم دارن همه مگه درموارد استثتا ادم خوب گیرش بیاد دوما فرهنگ ایرانی هنوز نپذیرفته یه دختر تنها زندگی کنه بازم ممکنه براش هزار جور حرف درست شه من از فرهنگ عامه ایران صحبت میکنم البته

فکر کنم فرهنگها ی ما با شما خیلی فرق داره مثلا به شخصه دید به شدت بدی دارم به دختری که تنها زندگی کن ...

شما که فکر میکنی دختری که تنها س لابد مشکلی داره

در صورتیکه طرف تحصیلکرده س شاغله

یه برنامه مشخص داره برای زندگیش

به نظر من چیز عجیبی نیس تو این دوره

ذهن شما مشکل داره که به همجنست اینطور نگاه میکنی

من دختر مذهبی هم دیدم مستقل زندگی میکنه استاد دانشگاه هست

جامعه ما یه جوریه که بچه باید تا ۵۰ سالگی مجردم باشه ور دل ننه باباش باشه

در صورتیکه یک انسان وقتی درس میخونه شغل داره درامد و یه شخصیت و جایگاه اجتماعی داره لزومی نداره با خانواده همچنان زندگی کنه میتونه مثل ی شخص متاهل زندگی مستقل خودشو داشته باشه و حد و مرز

حالا خوبه ادمای متاهل زیاد شدن که با وجود تاهل هزار جور کثافت کاری دارن مرد و زن هم نداره

اولا که اگر بخاد شوهر کنه و تشکیل خانواده بده به خونه ش چشم دارن همه مگه درموارد استثتا ادم خوب گیرش ...

فرهنگ ایرانی پذیرفته منتها بعضیا متعصبن

االبته نسبت به سالای قبل خیلی بهتر شده

حداقل تو شهر ها

تو همین فرهنگ ایرانی خیلی دخترا میرن اونور دنیا دارن تحصیل میکنن و خونه مستقل دارن

تو همین فرهنگ ایرانی خییلی ها هم شهرای دیگه دارن درس میخونن خونه جدا هم دارن تحمل خوابگاه ندارن

بعضی وقتا خوابگاه و پانسیون محیطش بدتر از یه خونه مستقله ادمای عجیبی توش هستن

تنها زندگی کردن به معنای استقلال نیست فقط و فقط معنیه تنها بودن داره دردسرهای خودش هم داره یکیش افسردگیه دختر و پسر هم نداره هرکسی هم با دید خودش به اون آدم نگاه میکنه حتی اگه دلیل واقعی این تنهایی رو بدونه

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید