2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم باید به برادرم توجه کنه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 25 پست
به هیچ وجه واسطه نشید زندگی خودتون بهم میریزه.

حالا وقتی به برادرم میگم تو هم تلاش کن خودتو به همسرم یا به بقیه اصلا اثبات کنی بهش برمیخوره

هفته قبل پیام تبریک تولد بهم داده بود نوشته بود تولدت مبارک انشااله یه شغل خوب نصیبت بشه و کنارش یه قلب فرستاده بود...خیلی تابلو تیکه انداخته بود که مثلا تو که منو راهنمایی میکنی خودت شغلی نداری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برادرم همیشه حرفش اینه ادم یه پروژه بگیره ده سال بشینه بخوره یا همش میخواد بشینه تو خونه یکی بیاد دو ...

آره همسرت درست میگه.. برادرت اینجوری اصلا پیشرفت نمیکنه.. مخصوصا که اول کاره نباید دست رد به چیزی که میتونه ازش یادبگیره و کارشو راه بندازه بزنه.. اصلا شریک نشو دیگه..به پدرتم بگو ما تلاشمونو کردیم کمکش کنیم دستشو بگیریم خودش تنبلی کرد

کاربری دست دو نفره

حالا وقتی به برادرم میگم تو هم تلاش کن خودتو به همسرم یا به بقیه اصلا اثبات کنی بهش برمیخوره هفته قب ...

وارد این بازی نشید هم باعث دلخوری و ناراحتی همسرتون میشید و هم خانوادتون جوری وانمود کنید که همسرتون تو این مسائل دیگه از شما حرف شنوی نداره و بذارید برادرتون خودش بره جلو

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
آره همسرت درست میگه.. برادرت اینجوری اصلا پیشرفت نمیکنه.. مخصوصا که اول کاره نباید دست رد به چیزی که ...

خیلی ادعا داره از بس پدرم بادش کرده فکر میکنه حالا کیه. انتظار داره بدون رزومه کاری همه دم در صف بکشن یا همسرم بره ازش درخواست کنه. همسرمم میگه من اصلا عمرا برم ازش چیزی درخواست کنم تا خودش به این نتیجه نرسه که باید تلاش کنه و تو این شغل و رشته خاک نخوره من عمرا ازش بخوام کمکی بهم بده چون همسرم که به اون نیازی نداره و همکاراش تازه به همسرم کارهاشون رو میسپارن

و برادرمم خیلی تن پرور هست تو کار کردن همسرم میگه باید یه درخواستی از من بکنه و باید بگه میخوام کمکت ...

پس خودش میدونه همسر شما کاملا درست میگه با غرور ادم به جایی نمیرسه

برادرت باید یه جاهایی درد غرورش رو تجربه کنه بشکنه تا بفهمه دنیا دست کیه

خیلی ادعا داره از بس پدرم بادش کرده فکر میکنه حالا کیه. انتظار داره بدون رزومه کاری همه دم در صف بکش ...

آره تو دیگه دخالتی نکن.. برادرت دیر یا زود متوجه این قضیه میشه

کاربری دست دو نفره