2777
2789

بچه ها همسر من توی شغلش و کارش خوبه یعنی 17 سالی هست مشغوله نمیخوام شغلش رو بگم ولی خب تا اخرین مقطع تو دانشگاه دولتی خوب درس خونده و خب دیگه جا افتاده

حالا برادرم هم اومده همین رشته رو داره میخونه و خب لیسانس گرفته و 28 سالشه

پدرم خیلی ادعا میکرد که اشنا داره و پروژه میده به برادرم و پشتیبانیش میکنه

الان دو ساله برادرم حتی یک پروژه هم نمیگیره و خب تمام حرفهای پدرم کشک بوده

از طرفی برادرم هیچ تلاشی نمیکنه و بیشتر دنبال اینه یه شبه پولدار بشه و خودشو پشت همسرم بیشتر قایم میکنه

یعنی همیشه تزش این بود من پروژه میگیرم ولی درصد خودمو میگیرم و کار با همسرم باشه

همسرمم خیلی اطرافیان و همکاران بهش ایمان دارن و بهش کار میسپرن

حالا حس میکنم خونوادم انتظار دارند ما برادرمو توی کارهای همسرم شریک کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و برادرمم خیلی تن پرور هست تو کار کردن

همسرم میگه باید یه درخواستی از من بکنه و باید بگه میخوام کمکت کنم و باید ایا باری از دوش من برداره یا نه؟

از اونور برادرم میگه من هیچ وقت چنین درخواستی از کسی نمیکنم برم اویزون بشم

نه بنظر کار خوبی نیست.. من بودم با همچین آدمی شریک نمیشدم.. صدرصد دلخوری پیش میاد.. از اونجایی که برادرت زیاد آدم پرتلاش گری نیست و مشخصه دوست داره از زیر کار دربره.. شوهرت خیلی اذیت میشه و ممکنه وجهش هم بهم بخوره.. یا احتمال اینکه برادرت طلبکارانه دلخور بشه هم زیاده چون توقعش زیاد میشه

کاربری دست دو نفره

نه بنظر کار خوبی نیست.. من بودم با همچین آدمی شریک نمیشدم.. صدرصد دلخوری پیش میاد.. از اونجایی که بر ...

برادرم همیشه حرفش اینه ادم یه پروژه بگیره ده سال بشینه بخوره یا همش میخواد بشینه تو خونه یکی بیاد دو دستی بهش پروژه تقدیم کنه

همسرم میگه این خیلی غرور داره توی کارش ..در حالیکه باید بره پیش بزرگای این رشته زانو بزنه و ازشون یاد بگیره