2777
2789
عنوان

پدربزرگم فوت شد

316 بازدید | 28 پست

هنوز تو شوکم نه گریه ای نه چیزی ویندوزم بالا نیومده خنثی خنثی 🖤

فقط کمی تپش قلب دارم

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم 🖤

منم دیشب مادربزرگم به رحمت خدا رفت و بعدازظهر میریم شهرستان و فردا خاکسپاریه

میدونی زنده که بود یه مدت خونه بابام بود و منم هر روز بهش سر میزدم و براش سوپ و آش میبردم مریض بود و مینشستم کنارش و برام حرف میزد و گوش میدادم که حوصلش سر نره ، این اواخر خیلی اذیت میشد و الانم که به رحمت خدا رفته حس میکنم خیلی سبک شده از اون درد و رنج

گریه کنه فشار روحیت کم شه

فشار ندارم اصلا انگار عشقم بود ها ولی نمیدونم چرا اینجوری شدم

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

چند ساله بودن

۹۰

خدا رحمت کنه وقتی دلتنگش بشی اونوقت میگی کاش کل اخر عمرشو رفته بودم نشسته بودم پیشش

یکی از عمه هام نزدیک خونه پدرم بود و مادربزرگم همیشه هواشو داشت و این اواخر گریه میکرد میگفت فلانی چرا نمیاد ببینمش نمیدونم الان چه حالی هستن اونایی که یه لیوان اب دست پدرو مادر پیرشون نمیدن

جایگاهشون بهشت برین باشه ودرارامش ابدی 🌷از شوک دربیای کم کم واکنش نشون میدی طبیعیه

اصلا انگار نه انگار خنثی شدم کلا

من همیشه اینجوریم اتفاق بیفته همیشه دیر عکس العمل دارم

هیجانی نیستم