2777
2789
بقیه و خانواده رو ول کنخودت چی دوست داریمثلا من واقعا وزن واسم مهم نبود فقط دوست داشتم شکمم خط بیفته ...

من واقعا خودم و تو آینه میبینم هیکلم و دوست دارم و حس خوبی میگیرم مخصوصا به خاطر ظریف بودنم

ولی وقتی بقیه اینجور میگن ته دلم خالی میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو یه دختر نوزده ساله هنوز بچه س که بخواد به ازدواج فکر کنه من هیکلمو دوست دارم و تا ازدواج زما ...

امان از خاستگار و...🫡خیلی زود فکر ازدواج و دارن میندازن تو سرم

من هم قدتم 76 بودم رسیدم 71 میخوام رو 68 دیگه رژیمو تموم کنممن 26سالمهبنظرم ک توعالییی😍😍

بنظرتون برا آقایون قد ۱۸۲ با وزن ۸۶ خوبه؟؟

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

من هم ۱۶۰ قدم ۶۸ بودم تپل رو ب چاق بودم شدم ۵۵ هنوز حس میکنم چاقم نمیدونم چرا😂😭خسته شدم از رژیم ام ...

چند وقته رژیمی میشه بگی چه رژیمی گرفتی

من رژیم کالری شمار گرفتم از 70 رسیدم به وزن 64 ولی تازگی ها گاهی زیاده روی میکنم گاهی باز رژیمم

تو چیکار میکنی

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

چند وقته رژیمی میشه بگی چه رژیمی گرفتی من رژیم کالری شمار گرفتم از 70 رسیدم به وزن 64 ولی تازگی ها گ ...

من باشگاه میرفتم در کنارش رژیم گرفتم زیر نظر دکتر هم نه

مثلا شیرینی جات کامل حذف نون برنج ک کلا حذف کردم پروتوئین مرغ مصرف میکردم جاش سالاد و این چیزا میخوردم توی ۵ ماه فکر میکنم رسیدم ۵۵ منم گاهی رعایت نمیکنم اما روز بعدش روزه میگیرم اگه اون روز یهو پرخوری کنم

من باشگاه میرفتم در کنارش رژیم گرفتم زیر نظر دکتر هم نه مثلا شیرینی جات کامل حذف نون برنج ک کلا حذف ...

من نون رو نمیتونم حذف کنم ولی بقیش حذف کردم 🥴🗿

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵