2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلا چاق نیستی

مامانم میگه ازدواج کنی بچه بیاری خیلی چاق میشی

از الان خودت و لاغر تر کن که تغییر وزنت زیاد مشه:/

به خدا اعتماد به نفسم خیلی افت کرده

همه میگن هیکلت قشنگه ولی خانواده ی خودم ...

من هم قدتم 76 بودم رسیدم 71 میخوام رو 68 دیگه رژیمو تموم کنممن 26سالمهبنظرم ک توعالییی😍😍

چه عالی😍❤️اراده ی قوی داشتی

مطمئنم به وزن دلخواهت میرسی🥹

مرسی❤️

مامانم میگه ازدواج کنی بچه بیاری خیلی چاق میشی از الان خودت و لاغر تر کن که تغییر وزنت زیاد مشه:/به ...

بهش بگو یه دختر نوزده ساله هنوز بچه س که بخواد به ازدواج فکر کنه

من هیکلمو دوست دارم و تا ازدواج زمان زیادی مونده

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت
خیلی زیاد بستگی به شیپ بدنی و میزان چربی و عضله ت دارهمن 172،57کیلوام و واقعا فیت ترین حالت ممکنم هم ...

من بالا تنم خیلی ظریفه و کمر باریکم

اندامم حالت ساعت شنی داره

و همه میگن خیلی خوش هیکلم

ولی خانواده ی خودم...

مامانم میگه ازدواج کنی بچه بیاری خیلی چاق میشی از الان خودت و لاغر تر کن که تغییر وزنت زیاد مشه:/به ...

مامانت برعکسه انگار مامانا معمولا دوس دارن بچه هاشون چاق بشن 😅

هیکلت خیلی قشنگه

به مامانتم بگو من ازدواج کردم باید رعایت کنم چاق نشم مگه اوسکولم الان خودمو لاغر کنم که شااااید چاق شم😐

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
من بالا تنم خیلی ظریفه و کمر باریکماندامم حالت ساعت شنی داره و همه میگن خیلی خوش هیکلم ولی خانواده ی ...

بقیه و خانواده رو ول کن

خودت چی دوست داری

مثلا من واقعا وزن واسم مهم نبود فقط دوست داشتم شکمم خط بیفته و بدنم سفت شه

من۱۷۰۵۴ هستم خیلی لاغرم شما عالی هستین

حالا دختر خاله ب منم ۱۷۴ هست وزنش ۵۷ خیلی ظریفه

فکر کنم من و دارن باز با اون مقایسه میکنن🫡همه میگن چه خوش هیکلی بعد خانواده ی خودم...