2777
2789
عنوان

دعوا با جاری بزرگم

846 بازدید | 43 پست

شوهرم طی کاری با ۲تا برادر هاش شریک بود و سرشون کلاه گزاشتن و یک چک ۱ میلیارد و ۱۰۰ چند روز دیگه داریم باید شریکی بدن

برادر بزرگه آمده ۲۲۰ ریخته که نفری ۳۶۰ باید بریزن و کم داده اون برادر دیگه ۱۴۰ ریخته گفته داداشم بقیش بعدا میریزم برات تو الان بده و ما ۷۴۰ میلیون باید بدیم این وسط هم طلا هام میره هم ماشین شوهرم که وسیله کارشه تازه باید از مادرم طلا قرض بگیرم برای این چک جاریم بزرگم هم گفته من طلا هامو نمیدم دندونامو بکشید نمیدم بره رضا یعنی شوهر من جورش کنه به من ربطی ندارع

دیروز زنگ زدم به جاریم گفتن ببین من کلا زندگیم داره میره توهم حداقل بیا یک الی دو النگو بزارن بقیش میزارم

دیگه گفت چرا به من زنگ زدی به من ربطی ندارع من از اول گفتم نمیدم بماند که چقدر با شوهرش دعوا کرده و منم گفتم ببین منم امشب دارم میرم طلا هامو بفروشم با جون و دلم هم میدم به شوهرم که کارش رو راه بندازم از مادرم هم دارم میگیرم گردنبندشو بعد تو و شوهرت چرا بقیشو نمیدین باز گفتم به من ربطی ندارع و من خودم کار کردم دیگه گفتم حق رو قبول داری خدا و پیغمبر رو قبول داری گفت نه گفتم پس من رازی نیستم از گلو خودت و بچه هات پایین نره گفت به بچه هام چیکار داری گفتم کار ندارم از گلو خودت پایین نره من رازی نیستم و خداحافظی کردم بماند که همه جا پر کرده این بچه هامو نفرین کرده گفتم وقتی آدم بی منطق هست چیکارش کنم گفتم منم رازی نیستم آقا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرتون بد حرفی زدم گفتم از گلوت پایین نره چون چند سال پیش هم سر همین شراکت طلا هام رفت

خیلی هم کم گفتی!

به نظرم از مادرت نباید می گرفتی. باید می زاشتی شوهرت می رفت زور می شد از داداش هاش می گرفت

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

وقتی تو سودش شریک هستن تو زیانش هم باید شریک باشن،بگو اگر اینقدر سود کرده بودن ،راضی بودید ما بیشتر برداریم؟

خود برادر شوهرتون چی میگه ؟نمیگه پول رو جور می کنم ....

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده