2777
2789
عنوان

دعوا با جاری بزرگم

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 43 پست

من کاری ب جاری ت ندارم اما امیدوارم شوهرت ارزش این کارها رو داشته باشه!

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار جاریت درسته تو هم اشتباه میکنی بشین سرجات برادرای شوهرت خودشون جور کنن به تو چه آخه ؟؟؟بعد وقتی ...

نه دیگه یک جوری شده شوهرم میگه غلط بکنم دیگه با اینا که پشت آدمو خالی میکنن شریک بشم جاری هم کلا شوهرمو دوست ندارع زندگی ندارن همش جنگه ولی شوهرم گفت طلا هاتو بدی ماهی ۲۵ میدم برو برا خودت دوباره طلا بخر

من با حرکت جاریت موافق ترم. خوبی زیاد میشه وظیفه. خودش کار درست رو کرد که گفت به من ربطی نداره

اره منم یک دعوا کردم باهاش خیلی پرو نباشه حق مارو بخوره امروز رفته یکم طلا فروخته اون برادر دیگه هم گفت وام بگیرم تا یک ماه دیگه پس میدم

آخه چرا شما باید بقیش بزاری حتی اگه داشته باشی هم نباید بزاری من واقعا تعجب میکنم اینجوری به خودت سخ ...

نه دیگه الان فشار آوردم روشون یکم پول داره حداقل این وسط ماشین شوهرم برامون میمونه

اره اون رو رازی میکنم طفلک گفتم میدم که شوهرت ماشینشو نفروشه وسیله کارشه

خب خداروشکر که پول چک داره اوکی میشه

سعی کن خانومانه عقب بشینی و زیاد کاری نداشته باشی کم کم به خودت میای میبینی داری گندکاریه داداشارو جمع میکنی

خب خداروشکر که پول چک داره اوکی میشه سعی کن خانومانه عقب بشینی و زیاد کاری نداشته باشی کم کم به خودت ...

نه دیگه هم شوهرم فهمید این وسط هم برادر ها فکر کردم دیگه من حرف نمیزنم میزارم حقمم بخورند یک بار خوردن بسه

منم خودم خریدم طلا های مجردیم هم هستخودمم کار کردم یک گرم یک گرم خریدم فکر میکنه من از دل خوشم دارم ...

خب پس این مشکل شماست اون مشکل خود اون فرد واقعا توقع زیادی دارید شما توی زندگی اونا نیستید به قول خودتون دعوا زیاد دارن شاید اصلا بخاطر همینه که نمیده دلش به شوهرش قرص نیست شاید ایندفعه اون تصمیم گرفته بهشون بفهمونه قرارنیست تا ابد بلاخره خدابزرگه باهمون فرمون برو وگند بزن ما برات درستش میکنیم باشه، شاید میخواد به شوهرش بفهمونه باید یه فکردرست وحسابی بکنه این روش زندگی غلطه ،

حق باجاریتونه چون اختیار خودشو داره شما بجای طلبکاری ازبرادرشوهرتون تمام فشاررو گذاشتید روی کس دیگه ای برادرشوهرهم همینکارو کرده گفته خودتون حلش کنید بلاخره یاشما میدید یا شما موفق میشید از زنش بگیرید اون طفلکیه مظلوم راحت نشسته کنار داره خودشو باد میزنه انگار نه انگار چند صد ملیون پول بدهکاره میگه حلش کنید دیگه، اونم خوب میدونه بلاخره براش حلش میکنن شما هم تو پیشبرد این برنامه ریزیش کمکش میکنید

خب پس این مشکل شماست اون مشکل خود اون فرد واقعا توقع زیادی دارید شما توی زندگی اونا نیستید به قول خو ...

چی بگم والا من حق بچه هام داره خورده میشه من جاریم پای پول وسط باشه ماهی ۱۰ میلیون هم از شوهرش میگیره همش لباس میگیره طلا میگیره چمیدونم خرج میکنه دیگه الان که پای ضرر شده میگه به من ربطی نداره

درسته شوهرش کلا بی خیاله و بی مسئولیت چند ساله داماد شده نتوانسته برای خودش یک سرمایه داشته باشه که لنگ زن نباشه یک ماشین لگن داره کلا

وقتی تو سودش شریک هستن تو زیانش هم باید شریک باشن،بگو اگر اینقدر سود کرده بودن ،راضی بودید ما بیشتر ...

دقیقا منم همینو گفتم گفتم وقتی سودی بود هزار تومن از حقتون نمی گذشتین بعد الان که پای ضرر هست کشیدین کنار ما چه گناهی کردیم هم سرمون کلاه رفته هم باید پول خودمون رو بدیم هم پول شما رو میگه به من ربطی نداره ولی شوهرم گفت امروز رفتن یکم طلا فروختن خداروشکر

به نظرم شما داری از همسرت حمایت میکنی درست یا غلط دیگه چرا زنگ زدی جاری و بچه هارو نفرین کردی

چون پول نمیدن ۱۶۰ تومن کم دادن خب باید جورش رو شوهر من بکشه از حق بچه های من کم میشه فردا بزرگ میشن میگن بیخود دادی برای بقیه

برادر شوهرم میگه من ندارم دیگه یک وام گرفته داده خداروشکر خودشم هیچی دیگه نداره...

الان هم ازشون نگیری مطمعنم دیگه هم نمیدن چون یک بار ۲۰۰ میلیون طلاهای منو خوردن و پس ندادن