2777
2789
عنوان

خانم ها بنظرتون مردها بیشتر زحمت میکشن یا خانم ها تو خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2205 بازدید | 140 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سروکله زدن با بچه سخته

ولی فشار اقتصادی هم خیلی زیاده دو سه تا جنس میگیری میبینی چند میلیون خرج شده و هیچ برکتی هم نداره

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
وای خیلی سخته انگار دیگه خودت یادت میره😭😭

کلاس اول ودوم وپنجم.جالب اینجاست یه بارداشتم رنگ میزدم موهامو.یچه گریه کردشوهرم دراومدگفت رنگ برای چیته.مگه گریه کردم گفتم زنای مردم صب تاشب هزارعمل زیبایی میکنن من حق ندارم رنگ هم بزنم خیلی ناراحت شدم

تا قبل دخترم همسرم ولی الان جفتمون ب یه اندازه

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

بنظر من تقسیم کار برابری هست

مرد بیرون خونه کار میکنه هر چقدر سخت باشه

برابر هست با خونه داری و بچه آوردن و بچه داری زن

هیچ کدوم سختتر از اونیکی نیس

مگر اینکه یه طرف خودش شونه خالی کنه

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport