2777
2789
عنوان

معرفي تايپيك هاي مفيد و آموزنده

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبین؟ 

من ی سوال داشتم ازتون..

شما گفتین شبکیهتون رو عمل کردین و سه دهم بینایی دارین

میخواستم بپرسم الان کلا تار میبینید همیشه؟ 

نمیتونید مطالعه کنید و ..؟ 

توی زندگی عادیتون اختلال ایحاد شده؟ 

کاش منم مثل شماها بزرگترین دغدغم این بود که چرا دوس‌پسرم به جای عزیزم بهم گفته تو :) . 
سلام خوبین؟  من ی سوال داشتم ازتون.. شما گفتین شبکیهتون رو عمل کردین و سه دهم بینایی دارین م ...

سلام ،با چشم چپم آره 

بيشتر به نور حساسه،مطالعه نميتونم بكنم چون لغات جلو چشمم تكون ميخورن (به خصوص اگه فونت ريز باشه)و خيلي زود چشمم خسته ميشه ،يه حالت پيرچشمي دارم

سلام ،با چشم چپم آره  بيشتر به نور حساسه،مطالعه نميتونم بكنم چون لغات جلو چشمم تكون ميخورن (به ...

چرا لغات تکون میخورن؟ 

بخاطر مشکل شبکیه‌تون؟ یا عیوب انکساری؟ 

کاش منم مثل شماها بزرگترین دغدغم این بود که چرا دوس‌پسرم به جای عزیزم بهم گفته تو :) . 
نه ديگه خوب نشد  جراحي كردن كه كل بينايي از بين نره

ببخشید توزوخدا اینقدر سوال میپرسم 

من مشکل شبکیه دارم میخواستم بدونم شما چه اتفاقی افتاد برای شبکیه تون دقیقا 

کی مراجعه کردین به دکتر 

واسه چی نشد بینایی تون رو به دست بیازید 

آیا درس میخوندین؟ دوران نقاهتتون چقدر بود؟ 

شبکیه تون نازک هم هست؟ 

سلام وقتتون بخیر ..

ببخشید من برای مشکل شبکیتون یه سوال داشتم

فقط یک چشمتون جدا شد؟ بعد ماکولا هم جدا شد؟ دیر اقدام کردین برای جراحی؟ یا سریع رفتین؟ چطور شد بیناییتون نمیتونید الان چیزی بخونید؟ 

.

سلام عزیزم وقتت بخیر ببخشید شما ترمیم بینی پیش رجبیان داشتید؟راضی هستید ازشون از لحاظ ظاهری و تنفس م ...

سلام من پیش رجبیان ترمیم کردم و راضی نیستم هم ظاهر هم تنفس ،شاید برای بینی اولیه خوب باشن ولی اگه سبکشون سلیقه تون باشه 

ببخشید توزوخدا اینقدر سوال میپرسم من مشکل شبکیه دارم میخواستم بدونم شما چه اتفاقی افتاد برای شبکیه ت ...

من خودم چیز خاصی متوجه نشدم ،قبلش چشمم مثل عقاب میدید،برای بیمه مراجعه کرده بودم دکتر چشم پزشک بیمه بهم گفت حتما دکتر متخصص شبکیه برو وضع چشمت خوب نیس ،که دیگه من شروع به درمان کردم 

نه درس نمیخوندم ولی فرش زینتی میبافتم که دیگه از بعد این موضوع نمیتونستم جزییات رو ببینم و ادامه بدم

دکتر بهم گفت سکته چشمی هست 

سلام من پیش رجبیان ترمیم کردم و راضی نیستم هم ظاهر هم تنفس ،شاید برای بینی اولیه خوب باشن ولی اگه سب ...

قبلش تحقیق کرده بودین منظورم مطب رفته بودین نمونه کاراشو ببینین؟ دلیل انتخابتون چی بود عزیزم؟

قبلش تحقیق کرده بودین منظورم مطب رفته بودین نمونه کاراشو ببینین؟ دلیل انتخابتون چی بود عزیزم؟

تو چند تا كانال جراحي بيني عضو. شده بودم يه عده خيلي تبليغش رو ميكردن ،من از مدل بيني هاي اينستاش اصلا خوشم نميومد ولي با تعريفهايي كه اون موقع تو كانالها ميشد رفتم يه ويزيت بشم ،تو مطب  هم به خود دكتر گفتم من تيز و سربالا نميخوام ،گفتن اينها خودشون خواستن كه براشون اينجوري عمل كرديم ،قبل عمل هم چند باري رفتم مطب ولي خوب فكر ميكردم بيني من خيلي خوب ميشه،ناراضي ها رو هم بعد از عمل پيدا كردم 

اشتباه بزرگ رو خودم كردم كه وقتي اون مدل بيني سليقه من نبود ،نبايد اصلا سراغشون ميرفتم ،در حاليكه من بيني طبيعي زيبا و متقارن بدون آسيب به تنفس ميخواستم 

البته خيلي دكتر با اخلاق و متشخصي هستن