فايا مدیر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 9085 عنوان معرفي تايپيك هاي مفيد و آموزنده | مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 75 پست سلام دوستان آيا كل ني ني سايت همين بحث هاي روزمره و خاله زنيكه يا پست هاي قوي و به درد بخور و مفيد و وزين هم وجود داره ؟!لطفا راهنمايي كنيد 1397/02/10 | 16:30 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارزو_توکل_برخدا عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 5040 ده روز ديگه ميشه ٦ ماه از ١٠٢ به حدود ٧١ خوب کم کردیا مبارکهورزش و تحرک هم داری؟ب طور مثال چقدر در یک روز میخوری؟
فايا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 9085 خوب کم کردیا مبارکه ورزش و تحرک هم داری؟ ب طور مثال چقدر در یک روز میخوری؟ نه متاسفانه ورزش نميكنم به خاطر كرونا ولي قبلا يه كلينيك تغذيه ميرفتم اونجا دستگاههاي كمك لاغري داشتن ،دو ماهه ميرم اونجا (ماساژ با اراف و اينجورياس)دو ماه اولم پياده روي زياد ميكردم تا دو هفته پيش زياد ميخوردم معده ام پس ميزد ولي الان كاملا جا داره
فايا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 9085 با "عمو مردک" چطوریایی؟ میپسندی ب جای خاله زنک؟ 🤣🤣🤣ميبيني والا
ارزو_توکل_برخدا عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 5040 نه متاسفانه ورزش نميكنم به خاطر كرونا ولي قبلا يه كلينيك تغذيه ميرفتم اونجا دستگاههاي كمك لاغ ... من ۴۰ روز ۱۰تا کم شدمخیلی ناراحتم کمه خب
فايا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 9085 من ۴۰ روز ۱۰تا کم شدم خیلی ناراحتم کمه خب نه عزيزم ناراحت نباش منم اگه كامنت هاي ماه اول و دومم رو بخوني خيلي ناراحت بودم و همه اش ميگفتم كاش بايپس كرده بودم ولي خود وزن به تدريج كم ميشه و ميبيني لاغر شديمنم ماه اول زير ده كيلو كم كردم اصلا نگران نباش
فايا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 9085 من ۴۰ روز ۱۰تا کم شدم خیلی ناراحتم کمه خب تازه هر چي به مرور وزن كم كنيم ،ريزش مو و شلي پوست هم نداري ولي حالا سعي كن يه فعاليتي داشته باشي ،حتي كم من خودم عادت دارم همه اش يه گوشه لم بدم😓
ارزو_توکل_برخدا عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 5040 نه عزيزم ناراحت نباش منم اگه كامنت هاي ماه اول و دومم رو بخوني خيلي ناراحت بودم و همه اش ميگف ... خب تو اسلیو بودی با این حال داری میرسی ب وزن نرمالمن بای پس کلاسیکم ک خیلی پر زوره خیر سرش!بازم از حرفات خیلی امید گرفتم انشاالله جفتمون مانکن بشیمو مانکن بمونیم🤲👧
فايا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 9085 خب تو اسلیو بودی با این حال داری میرسی ب وزن نرمال من بای پس کلاسیکم ک خیلی پر زوره خیر سرش! با ... حتماااا خيالت راحت عزيزم
برکه30 عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 6122 لطف كنيد لينك هم بديد ممنون ميشم عزيزم خانم تو یه تاپیکی گفتید شبکیه چشمتون رو عمل کردید من دوماهه عمل کردم اما بیناییم خیلی بده حتی با عینک شما چقدر زمان برد تا بیناییتون کامل برگشت؟ مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت
فايا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 9085 خانم تو یه تاپیکی گفتید شبکیه چشمتون رو عمل کردید من دوماهه عمل کردم اما بین ... من ديگه بيناييم برنگشت ،با عمل فقط جلو پيشروي كاملش گرفته شد و الان سه دهم هست ،شبكيه كه با عينك مشكلش حل نميشه فقط اوايل خيلي بهم سخت ميگذشت ،الان ديگه عادت كردم
برکه30 عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 6122 من ديگه بيناييم برنگشت ،با عمل فقط جلو پيشروي كاملش گرفته شد و الان سه دهم هست ،شبكيه كه با عينك مشك ... متاسفم اخه چرا برنگشت؟؟؟ یعنی هر کی عمل شبکیه کنه بیناییش بر نمیگرده؟ اسم عملتون چی بود؟ من اسکرال باکلینگ مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت
برکه30 عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 6122 من ديگه بيناييم برنگشت ،با عمل فقط جلو پيشروي كاملش گرفته شد و الان سه دهم هست ،شبكيه كه با عينك مشك ... ببخشید خیلی سوال میپرسم یعنی هر کی شبکیه عمل کنه دیگه بیناییش بر نمیگرده؟؟؟ مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت
فايا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 9085 متاسفم اخه چرا برنگشت؟؟؟ یعنی هر کی عمل شبکیه کنه بیناییش بر نمیگرده؟ اسم عملتون چ ... من كه برنگشت شبكيه كه جدا شده رو نميشه كاريش كرد البته من چشم چپم اين مشكل رو داره
goleyas2022 عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 486 سلام عزیزم من داشتم نظر شما رو توی یکی از تایپیک ها میخوندم. نوشته بودید که مدرک تعمیر خودرو دارید.میتونم بپرسم چجوری و از کجا گرفتید ؟