2777
2789
عنوان

عروسی خفن

118 بازدید | 9 پست

چ چیزی تو ی عروسی دیدید از نظرتون اون عروسی شبک کرده چ چیز خاصی داشته.. چ ایتم خاصی بوده ک بنظرتون هم جالب بوده هم باکلاس

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

عروسی دختر دایی مامانم بود بعد دایی مامانم دکتره انقد خفن بود عروسیشون دوماد کلی دلار ریخت رو سر عروس بعد انقد هم همه چی ادایی و ناز بود واقعا وایب پولداری میداد

اشک شو،اما نه تو غم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورود با قایق🤣🤣

ننن این ییشتر سم بود😂😂😂

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

عروسی دختر دایی مامانم بود بعد دایی مامانم دکتره انقد خفن بود عروسیشون دوماد کلی دلار ریخت رو سر عرو ...

خب چ چیزایی داشتن ک از نظرت بیشتر خاص بود

یه عروسی رفتم لاکچری حدودا ۷ سال پیش ما فامیل عروس بودیم ولی دوما پسر مشاوره روحانی ریس جمهور سابق ب ...

چرا همه میگید عجب عروسی عجب عروسی ولی نمیگید چجوری بود😫😂

خیابون فرشته بود یه عمارت بگم باغ بگم چی بگم اخه چققققدر ناز بود پذیرایی که دیگه نگم

شما فقط اون مکان و پذیرایشش چشتون گرفته😂😂😂

خب عروس دوماد ایتم خاصی داشتن؟