2777
2789

خواهشا اگر سلامتی تون براتون حائز اهمیت هستش بعد از شنیدن اسم افشین طاهری اعظم فقط فرار کنید!

به خاطر نداشتن تعهد کافی

برخورد به شدت غیر حرفه ای

سیستم وحشتناک نوبت دهی

بسیار مادی

و در انتها جراحی توسط رزیدنت ناشی!

۲۴ اسفند سال ۱۴۰۰ با شکایت از درد زانو و لگن مراجعه کردم با تشخیص این مرکز جراحی چرخش ران پای چپ انجام دادم بماند که تو همون سال ۳۰ میلیون زیرمیزی پرداخت کردم که تخلف مالی محسوب میشه و شما هیچ مدرکی برای اثبات و هیچ فاکتوری دریافت نمیکنید بعد از جراحی هیچ تغییری در وضعیت بنده و دردهایی که سال ها عذابم میداد ایجاد نشد و پا بیشتر از قبل دفورمه شد پا هنگام دراز کشیدن کاملا به سمت بیرون میچرخه و هنگام راه رفتن مچ پا به سمت داخل انحراف پیدا کرده

گول تبلیغات گزاف فضای مجازی رو به هیچ عنوان نخورید بیماران ناراضی جدا از باقی بیمار ها ویزیت خواهند شد کوچک ترین کامنت منفی و نارضایتی از دریافت خدمات بی برو و برگشت در عرض کسری از ثانیه پاک و بلاک و ریپورت خواهید شد

که دستتون هم به جایی بند نیست

روزگار به کامتون خوش❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تمامی این قضاوت ها کارما داره و یک روزی بدجوری قراره یقه ی تک تک مون رو بگیرهبنابراین قضاوت ممنوع

یه بار میای از تجربیات موفق جراحیت میگی ،یه بار میای از بدی دکتر میگی خب معلومه قضاوت میشی

راستش عزیزم ما با توجه به مشکلی که داریم میریم سراغ جراحی که توی "شهرخودمونه"نه با توجه به اسم...ایش ...

بله کاملا متوجه منظورتون هستم

اما گاهی به خاطر یک سری نمونه های ترگل ورگلی که تو اینستاگرام و فضای مجازی همه مون میبینیم فکر میکنیم درست ترین تصمیمی بوده که میتونستیم گرفته باشیم

یه بار میای از تجربیات موفق جراحیت میگی ،یه بار میای از بدی دکتر میگی خب معلومه قضاوت میشی

مگه در مورد یک پزشک هم تاپیک مثبت گذاشتم هم منفی؟؟؟؟

با خودتون چند چندین؟؟؟؟

یه گوشی گرفتید تو دستتون و چشم هاتون رو روی واقعیت ها بستین