2777
2789
عنوان

تجربیات من از جراحی لابیاپلاستی

561 بازدید | 31 پست

خب عرضم به خدمتتون که من قبل از انجام جراحی کل نی نی سایت رو ساعت ها زیر و رو کردم تا از تجربیات دیگران تو این زمین استفاده کنم

یک سری تاپیک ها حقیقتا من رو منصرف میکرد از انجام جراحی و الان وظیفه ی انسانی خودم دونستم تجربیاتم رو با شما به اشتراک بزارم🫶

عرضم به خدمتتون که من به خاطر یک سری مشکلات مالی توانایی پرداخت هزینه های سنگین جراحی رو نداشتم بنابراین تصمیم گرفتم که تو بیمارستان دولتی و با هزینه ی معقول تر تن به این کار بدم که خب انجام جراحی تو بیمارستان های دولتی چالش های خاص خودش رو داره!!به عنوان مثال شما برای انجام یک عمل ساده مثل لابیاپلاستی یک شب قبل از عمل و یک شب بعد از عمل بایستی بستری بشید و این جراحی در بیمارستان ها با اسپاینال انجام میشه(بی حسی از ناحیه ی کمر🫠)که خب چه حین جراحی و چه بعد از جراحی به جرئت میگم که من کوچک ترین دردی احساس نکردم خیلی ها بعد از جراحی دچار بی حسی شدن اما برای من به هیچ وجه این اتفاق نی افتاد فقط روزهای ابتدایی بعد از عمل لکه بینی و خونریزی خفیف طبیعیه البته مراقب های بعد از جراحی بایستی خیلی جدی گرفته بشه برای جلوگیری از عفونت چون اون ناحیه دائما با آب در تماسِ و شما بعد از هر بار بازگشت از سرویس بهداشتی بایستی به طور کامل خودتون رو با باد ملایم سشوار خشک کنید

بخیه ها هم جذبی هستند و نیاز به کشیدن نیست و تقریبا هیچ جای اسکار و زخمی باقی نمیمونه

اگر به هر دلیلی چه زایمان طبیعی،چه به صورت ژنتیکی و مادرزادی مشکلی دارید که باعث عفونت و خارش و سوزش هستید پیشنهاد میکنم که حتما توسط یک پزشک متحبر این کار رو انجام بدین

روزگار به کامتون خوش❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اسمی از پزشک بردم؟؟؟به همین خاطر اسم پزشکم رو هم تو این تاپیک قرار ندادم که خیلی ها فکر نکنند جنب ...

بارها اینجا تاپیک زدن از درد زیاد اومدن التماس ک بهشون راهکار بدن بعد تو میگی کوچک ترین دردی نداشت؟ لا اله الا الله

این عمل زیبایی چه عحب بیمارستان دولتی قبول کرد!

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
برای من درمانی ثبت شد

دکتر جدا پولگرفت!

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
بارها اینجا تاپیک زدن از درد زیاد اومدن التماس ک بهشون راهکار بدن بعد تو میگی کوچک ترین دردی نداشت؟ ...

این تمامی تجربیات من از صفر تا صد بود

یکمی حداقل واقع بین باشید😅

اگر جنبه تبلیغاتی داشت صد در صد بایستی اسم پزشک آدرس مطب و.... رو تو این تاپیک قرار میدادم که این کار رو نکردم ک برای خیلی ها سوتفاهم ایجاد نشه!!

کاش یکمی دلتون رو از سیاهی پاک کنید