2777
2789
عنوان

من نفهمیدم

223 بازدید | 28 پست

میگم من چرا نمیفهمم میگید تو عقد نباید رابطه داشته باشن.آخه عقد یعنی زن و شهر رسمی و شرعی.اون مراسم عروسی هم یه چیز الکیه!اون که دوران شناخته دوران نامزدیه که صیغه عقد هم خونده نشده دوره عقد که دوران شناخت گذشته دیگه.اگه اینجوریه که یه نفر ممکنه چند بار عقد کنه چون دوران شناخته و هی طلاق بگیره!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر مجردی صبر کن بهش برسی.خیلی دلیل داره.وقتی رابطه کامل برقرار کنید دیگه هیچ عجله ای برا رفتن ندارن اکثرمردا.مگه بده هم رابطه کامل هم خرجی گردنش نیست.این ساده ترین دلیلش

پروردگارا!رزق و روزی ما رو از جایی مقرر کن که لقمه هایمان مجبورمان نکند چشم مان را بر روی حق ببندیم

تو ایران دوران شناخت همون دوران عقدم هست مرداای ایرانی همش رنگ عوض میکنن

از طرفی خیلی ها هستن مرد نیستن نرن دوران عقد به چیزیکه بخوابن برسن عروسی رو عقب میندازن بهانه گیری میکنن

از ی طرف دیگم تو فرهنگ ما همچنان بارداری در عقد حرکت زشتی محسوب میشه

عزیزان من این روزا ادبیاتم رو کاملا از دست دادم لطفا از بحث کردن های بی مورد با بنده بپرهیزید تا شرمندتون نشم تمام کاربری های کردستان زیبا متعلق به منه

چون واقعا دوران شناخته ، تو یه ماه دو ماه که کسی کسیو نمیشناسه میرن عقد میکنن

این دوران شناخت باید بذارن قبل از عقد

درخواست ندین اقایون درخواست ندددیییننننن پسر نی نی سایتی کنسله چون جای خواهرمنه

ولی خداییش یه چیزو قبول دارم که عروسی عقب میندازن.ما خودمون خونه و جهاز آماده بود ولی چون همش با هم بودیم همسرم زیاد عجله برا عروسی نداشت.ولی من بعد ۸ ماه دیگه گفتم بسه

فک کن بری رابطه داشته باشی شب بیای خونه بابات،ماه بعدشم حامله شی

با پدرت سر یه سفره باشی و هر ماه شکمت بزرگتر بشه🤯

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ