2777
2789

بعد چهارسال رابطه این اواخر اصلا مراقب حرف زدنش نبود گاهی بداهه میگفت عقب افتاده یا میگفت توام چیزی بارت نیست یا هیکلت بهم ریخته یا چقدر دنبال کسب و کارای مختلفی تو هیچی نمیشی..این آدمی بود که اوایل خوشگلم صدام میزد تلاشمو تحسین میکرد اصلا هیچکلمه تحقیر آمیزی بهم نمیگفت امروز بهش گفتم من ازین حرفات ناراحت میشم میرنجم زخمای قدیممیمو باز میکنی من تو فضایی بزرگ شدم که از نظر عاطفی پر از خلا بودم پیش تو حالم خوب بود داری شبیه اونا میشی حرفام دردودل بود یهو حالت دفاعی گرفت گفت خستم کردی هرچی میگم ناراحت میشی تو کینه شتر داری هی حرفامو نگه میداری یه جا بریزی بیرون من اخلاقم عوض نشده و تو دنبال بهونه ای تو دنبال داستانی همش ...تو مثل مادرتی تا یه چیزی میشه فرتی قهر میکنی...جالبه ما قراره بااین وضع ازدواج کنیم...راستش منصفم تو زمینه مالی یا مشکلی باشه تلاش میکنه حلش کنه اما درد اینجاست واسه بقیه رفیقاشم همینه ساعت سه نصف شب میرن کمکشون پس نمیتونم بگم رفتارش منحصر به منه..

یه فکر جدی بکن

از همین حالا خانوادتو سرکوفت کرده وای به اخرش

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدم برای یک ماشین خونه و....سند میزنه ولی برای عمر خودمون دل خودمون سندنمیزنیم مرد بدون تعهد (عقد)روزی میزنه زیر همه چیز و این تاریخ انقضا شما رو پیش اون میرسونه عمرتون رو میذارید روزی که سیر شد میره سراغ دیگری ذات مرد اینه هشتاددرصد شهوت و بیست درصد احساسات ولی زنها برعکس هستن بیست درصد شهوت و هشتاددرصداحساسات برای همین زن مادر شده و مرد از اون بیست درصد احساسات استفاده میکنه تا تاثیر بذاره روی هشتاد درصد احساسات زن و به هشتاددرصدشهوت خودش برسه هیچ کس مقصر نیست عمرت رو مفت فروختی و بااین چیزهایی که گفتی همین روزا یک بهونه جور میکنه میره منتظر باش