2777
2789

و در روحیه تون تاثیر منفی گذاشته ؟؟؟

خودم آره

راهنمایی بودم یه بیشعور بود

هیچوقت اکیپ نداشتم و با همه دوست عادی بودم ساکت و فعال و متوسط

یه حورا بود موقعی که معلم گفت می با مهسا ( من) همگروهی میشه و هیچکس حرفی نزد و انتخاب نکرد

حورا گفت بعضی ها تو زندگی مثل شبکه چهار میمونن

نمیبخشمت حورا

ما کمی فقیر بودیم گاهی لباسهای خواهرم رو میپوشیدم به کوچولو شاید گشاد بوده بهم گفت اینو دوباره از صندوقچه کی برداشتی ...

بیشعور

با اینکه دوازده سال گذشته از اون ماجرا ها اما هیچوقت جای زخم دلم خوب نشده

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

جرعت نداشتن..

بهت میگفتن جرات نداری

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم متاسفم .. خیلیامون تو مدرسه تجربه کردیم اینا رو من کلاس اول بودم گوشم مشکل داشت البته ن از نظر شنوایی ولی خب هی میومدن وسط کلاس دنبالم میبردنم دکتر ..ی بار تو صف یکی از بچه ها بهم گفت تو فلانی کری و کلی حرف یادمه جقد گریه کردم و نفرینش کردم ولی الان برام مهم نیست و نفرین نمیکنم و میگم بیخیال

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

جات رو صندلی نمونه دولتی رشته ی تجربی نیست چیجوری امتحان ورودی قبول شدی فقط جای یکیو اشغال کردی:)هیچ ...

منم نمونه دولتی تجربی خوندم .....

حق داری

ولی ببین هیچ آدمی از این حرفا در امان نیست

اصلا همه تجربش میکنن

یادمه شرایطو نرمال نگه داشتم

یه پسر بچه دستفروش توی مترو چون ازش خرید نکردم بهم فحاشی کرد و خیلی حرفای زشتی زد

حالا بیام درگیرش شم واقعا هم جیگرمو سوزوند

خب کارما پس میده و اونم در امان نیست

منم زخم خوردممنم پریسا احمدزاده رو نمیبخشم

حورا حسین پور رو نمیبخشم....

حق داری ولی ببین هیچ آدمی از این حرفا در امان نیستاصلا همه تجربش میکننیادمه شرایطو نرمال نگه داشتمیه ...

نه دوران مدرسه خیلی فرق داره شخصیت شکل میگیره

من کلاس اول دبستان بودم یکم تپل بودم فقط یه کوچولو به خدا کلی مسخرم کردن تو کلاس هرگز تک تک اونارو نمیبخشم چقدر جلوی معلم گریه کردم با اینکه از همشون خوشگل تر بودم همیشه حسودیمو میکزدن چون تک فرزند بودم همچی داشتم 🥹