2777
2789
عنوان

چه حس خوبی داره از شهریه دانشگاه معاف بشی🤭🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 24 پست
منم گرفتم واس معدل گرید ای وممتازی خیلی باحال بود و چسبید☺😊

دقیقا تخفیفش یه جوریه قشنگ میچسبه به آدم😁

دوست عزیز میشه برای شادی روح پدر بزرگم 3 تا صلوات بفرستی.                                                    ما چرا زمین میخوریم؟                                              تا بلند شدن رو یاد بگیریم....                               

ترم های فرد دانشگاهمون به نفرات اول تا سوم ورودی رشته مون تخفیف شهریه ثابت میدهبه ترتیب ۱۰۰ درصد و ۷ ...

واس من ک فقط ی ترم تخفیف داد و گفت فقط یبار میشه ترم ۱ داد ترم دو و سه اصلا نداد البته من ارشد بودم

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اها میگم آزاد از اینچیزا نداره 🤣

ای بابا😂

دوست عزیز میشه برای شادی روح پدر بزرگم 3 تا صلوات بفرستی.                                                    ما چرا زمین میخوریم؟                                              تا بلند شدن رو یاد بگیریم....                               

آفرین دختر

ممنونم🤍🙃

واس من ک فقط ی ترم تخفیف داد و گفت فقط یبار میشه ترم ۱ داد ترم دو و سه اصلا نداد البته من ارشد بودم

شما آزادین؟

برای ما ترم ۳ و ۵ و ۷ این تخفیفا تعلق میگیره و بسته به عملکرد دو ترم قبل دانشجوها داره

شما آزادین؟برای ما ترم ۳ و ۵ و ۷ این تخفیفا تعلق میگیره و بسته به عملکرد دو ترم قبل دانشجوها داره

نه غیر انتفاعی من ترم ۱ گرید اول بودم ترم دو دوم ترم سه اول البته ارشد

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔

عزیزم شما این درسا رو پاس کردین تحقیق در عملیات آمار و ریاضی کاربردی یک

اره عزیزم چطور؟

البته تحقیق این ترم دارم میخونم

عزیزم من امتحان ریاضی کاربردی یک دارم دو هفته دیگه ریاضیمم خیلی ضعیفه چیکار کنم پاس شم

رشته دبیرستانت چی بوده؟

ریاضی کاربردی یک که اگه تجربی یا ریاضی بوده باشی همون مباحث دبیرستانه

من همون جزوه استادام رو خوندم و نمره کامل گرفتم

از اول ترم استادات جزوه دادن؟اگه دادن که همون رو بخون... هر مبحثی هم نفهمیدی از یوتوب یا اپارات بگردی اموزشش هست میتونی ببینی عزیزم