2777
2789

و من خنگ فرق شوخی جدی رو نمیفهمیدم رفتم گفتم بابام گفتع بیاین سفره ما رو جمع کنید حالا برخورد اون بنده خدا خیلی خوب بود گفت مهمون دارم نمیتونم الان بعدا میام🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما عصمت خانوم داشتیم

جالبه الانم یه عصمت خانوم شده همسایمون🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بچه بودم ۷ ۸ ساله تا وقتی که از اون خونه نرفتیم دیگه از خجالت نگاه عفت خانمم نمیکردم اهل خونه فهمیدن ...

یه بار خونه مامان بزرگم خدابیامرز،عمم چای اورده ولی قند نیاورده.مادر بزرگم به شوخی به پسر عموم که کوجک بوده گفته برو از همسایه بقلی یه قندون قند بگیر ما که قند نداریم اونم رفته گرفته خخخخ

همسایه ماقمرخانم بود😂😂😂😂😂اسی حالم گرفته بود خندیدم ..انشاالله همیشه دلت شاد باشه لبت خندون

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .