2777
2789

همسر برادرم معلمه مثل من

دیروز بهم میگفت نمیدونم چی شد سر کلاس بچه ها گفتند خانم دوست دارید از ایران برید اون هم گفته آره

اگه شرایطشو داشته باشم میرم😀😀⚘️و البته به بچه ها گفته شما ایران بمونید و ایرانو بسازید🫤😀

بهش گفتند معلمی رو دوست داری گفته : اول دوست داشتم ولی الان بنا به دلایلی دوست دارم انصراف بدم 😀🫤🫤🫤

اومده پیش من و استرسش گرفته و نکنه برن زیرآب منو بزنند و چرا این حرفهامو زدم ....

من خودم به شدت محافظه کار هستم و سرکلاس چیزی نمیگم

به نظرتون زیاده روی کرده ؟ الان هم من استرس گرفتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرف ایشون بد نبود. ولی برای داداشم معلم راهنمایی برگشته گفته درس چیه بدرد چی میخوره حالا منم درس خوندم. معلم شدم پول ندارم لاستیک ماشینم عوض کنم. پول تو کار خلاف و خط شوتی ایناس😐😐بچها میرن خونه میگن. خانواده ها میرن اموزش پرورش

کلا معلم خیلی افکارش روی بچه ها تاثیر داره بنظرم باید مراقب حرفاش باشه ...جلوی ناامیدی منفی نگری نال ...

بچه ها چقدر ناامید هستند و بیشتر بچه ها میخوان برن

دیگه

ولی یه وقت هایی ممکنه آدم یه چی بگه که بعد بگه نباید میگفتم