2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش یاد بده گوشش رو تیز کنه و خوب گوش کنه وقتی که مثلا شما میگین میییییییززززززز، بنویسه میز و وقتی بینش یه مکث کوتاه میکنید مثلا میگین می....ز ، اونوقت جدا بنویسه، این روش خیلی موثره، پسرم کلاس دومه ،بهش اینطوری املا میگم مثلا می شود رو اگر سریع تلفظ کردم باید بنویسه میمیشود و اگر یک مکث کوتاهی بین می و شود کردم باید بنویسه می شود، اون مکث کوتاه یعنی این کلمه فاصله داره بینش، پسرم از پیش دبستانی خواندن و نوشتن بلد بود و کتاب داستان میخوند خودش، این روش واقعا موثره

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
بچهای الان چرا همچین شدن من الان دوازدهمم یادمه کلاس اول بودم معلم فقط مشق میداد با همونا یاد گرفتیم ...

الان بعضی از خانواده ها دایم دارن اعتراض میکنن که تکلیف نگید اداره گیر میده تکلیف نباشه بازرس بیاد دفتر بچه هارو چک میکنه مدرسه ها دیگه میگن ما تکلیف نمیگیم خودتون اگه دوست داشتید تو خونه باهاشون تو یه دفتر مجزا کار کنید 😐

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بهش یاد بده گوشش رو تیز کنه و خوب گوش کنه وقتی که مثلا شما میگین میییییییززززززز، بنویسه میز و وقتی ...

کلا کلماتی که می دارن رو باید جدا نوشت

هرکلمه ای که باشه.

حتی مثلا مادر اب میداد (جمله بندیووو)

حتی به این کوتاهی هم باید می داد باشه.

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

الان بعضی از خانواده ها دایم دارن اعتراض میکنن که تکلیف نگید اداره گیر میده تکلیف نباشه بازرس بیاد د ...

وااا

البته اون تکلیفای نمونه سوالی و بچه ببینه میگرخه، همونا که از سطح کلاس فراتره و الکی چند برگه A4 میدن دست بچه

وگرنه تکلیفای زمان ما اکثرا دست نویس بود، خود معلم مینوشت، در سطح خودمون بود

لاااایک نکنننن😤
کلا کلماتی که می دارن رو باید جدا نوشتهرکلمه ای که باشه.حتی مثلا مادر اب میداد (جمله بندیووو) حتی به ...

بهش میگن می کاری

امروز ما یاد گرفتیم

مثلا این می رو برای انجام دادن کارها به کار میبرن

مثل

می برد

می کارد

می داند

مینیمالیست

آخه چرا باید ۴تا ز ذ ض ظ

۳تا ث س ص

۲تا ت ط

ح و ه

داشته باشیم

چرا آخه

چراااااااا

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

وااا البته اون تکلیفای نمونه سوالی و بچه ببینه میگرخه، همونا که از سطح کلاس فراتره و الکی چند برگه A ...

دنبال نسل بیسوادن دیگه ابتدایی یاد گرفتنش فقط با نوشتن و تمرینه چطوری میخواد یاد بگیره خدا داند پدر و مادرا سهل انگاری کنن نسل بعد خوندن و نوشتنم بلد نخواهند بود

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

خانما یه سوال من خیلی سختی کشیدم پسرمو یه مدرسه ای ثبت نام کردم

الان به جز دفتر مشق خودشون یه دفتر دیگه ام دادن بهشون اونم مشقه نصفش پایین صفحه ام سواله

مثلا معلمشون گاهی با بازی یادشون میده

شبی یک صفحه ازاون دفتره وچند تا سوال توی کاربرگ میده بهشون

یا نصفه صفحه متن روخوانی میفرسته ما باید بخونیم وویس بفرستیم

توی مدارس دولتی هم اینطوره؟

البته پسر من شاهده مدرسه خاصی نیس خواستم ببینم اموزششون فرق داره بادولتی ها؟ ارزش اونهمه زحمت روداشت؟

مینیمالیست

کلا کلماتی که می دارن رو باید جدا نوشتهرکلمه ای که باشه.حتی مثلا مادر اب میداد (جمله بندیووو) حتی به ...

خیلی سخته اما شما باید چند برابر تلاش کنید چون اگر کلاس اول بچه ضعیف باشه تا آخرش کج بالا میره این دیوار، درکتون می کنم اینجام مدارس غیرحضوری شده، دیشب پسرم گریه میکرد. میگفت خسته شدم دیگه از بس نوشتم ، کلی فیلم و عکس و کاردستی داشت این هفته،

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

میگم وقتی ما کلاس اول بودیم خوش بحال مامانامون بود معلما هیچ انتظاری از مادرا نداشتن حالا ما باید پا به پای بچه درس بخونیم یاد شون بدیم همین که بچه مدرسه میره شروع پیری مادره