2777
2789
اخه امروز صبح مدیرمون با قطعیت گفت نهاییه ۳ تا کتاب

گوه خورده نهایی نیست . چرت گفته شاید استانی یا منطقه ایه میگه نهایی

مثل اینکه با مفهوم امتحان نهایی اشنایی نداره . امتحان نهایی کشوری و هماهنگه و همینطور توی کنکور تاثیر داره

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

نهایی فک کنم منظورت استانیه اره؟ اگه اونه ک اره دوازدهما ترم اولشون استانیه ما پارسال اینطوری بود چند درس

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس تکلیف کنکور چی میشه

اون سالی ک ما دهم بودیم همه نهایی شده بودن ترم دو ما ک امتحان دادیم بعدش دوباره این طرحو لغو کردن الان نهایی نیست دو ساله

امسال هم ک ما دوازدهمیم نوبت اول نهایی کردن ینی چی خدایا شانسم کو

تو تاریخ هیچوفت همچین اتفاقی نیفتاده بود ک برا ما افتاده

امروز صبح تصویب شده ۳ تا درس نهایی شده ترم اول

فقط برا دوازدهم؟خیر نبینن

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

اون سالی ک ما دهم بودیم همه نهایی شده بودن ترم دو ما ک امتحان دادیم بعدش دوباره این طرحو لغو کردن ال ...

پس الان این سه تا درس نهایی شده برا نوبت اول

تکلیف تاثیرش تو کنکور چیه

فقط درس نهاییای خرداد تاثیر دارن تو کنکور یا این سه تا هم جدا تاثیر میدن

گوه خورده نهایی نیست . چرت گفته شاید استانی یا منطقه ایه میگه نهاییمثل اینکه با مفهوم امتحان نهایی ا ...

من انقد استرس کشیدم گفتم تو کنکور تاثیر داره ینی

گفت ن ولی نهاییه😐خواستم گریه کنم خدا لعنتش کنه با این مدرسش

من انقد استرس کشیدم گفتم تو کنکور تاثیر داره ینی گفت ن ولی نهاییه😐خواستم گریه کنم خدا لعنتش کنه با ...

نه بابا بیخود کرده . منم مدرسه میرم بقیه ام میرن پس چرا به ما نگفتن ؟ هیچ جا هم همچین خبری نیست

مدیره دیگه گاوه میخواد بترسونه

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

جدی

اره ما چنتاشون استانی بود بقیه منطقه ای

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

ینی فیزیک و ریاضی و زیست و عربی استانیه الان برا دوازدهمای تجربیالبته استان ب استان فرق میکنه اره یا ...

من خوزستانم،راستش نمیدونم فرق داره یا نه

مدیرتون چیزی نمیفرسته تو گروه؟! اطلاعی چیزی😐

..🌴❤️