2777
2789
عنوان

خانمهای گلم ما به هیچکسی خوشگلی بدهکار نیستیم 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 1679 بازدید | 126 پست
اسی تاپیک به این قشنگی زدیچرا با موجودات معلوم الحال دهن به دهن میذاری که تاپیکت رو به گند بکشن؟از ک ...

بخدا راست میگی آخه دیدم خیلی پرروعع فکر کنم ذاتا اینجوریه . نباید دیگه ج بدم

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

در راستای همین تاپیک

تو نیازی نداری به مریض های جنسی خودت رو ثابت کنی

نیاز نداری تو بحث با دهن دریده ها برنده بشی

نیاز نداری جام کی بیشتر میتونه اعضای اون یکی رو خورد کنه رو ببری

نیاز نداری ثابت کنی درموردت شر و ور گفته اصلا تابلوئه که شر و وره

تو نیاز نداری برای جواب دادن به اون موجود یه نقطه بنویسی

وقتی جوابش رو دادی یعنی اجازه دادی باهات بازی روانی انجام بدع

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونقدر بیبی فیسم همه میگن مثل ۱۵ ساله هایی البته که اینم مهم نیست برام . الان تو ثابت کن خوشگلی من ن ...

من ثابت میکنم ترس ندارم ولی میترسم منو ببینی هول بازی کنی ها راستی اونایی هم که میگن بیبی فیسی بخاطر این میگن که دلنگیری خونه موندنتو یه جورایی امید به زندگی باهم تو خواب میبینی این حرفارو

در راستای همین تاپیکتو نیازی نداری به مریض های جنسی خودت رو ثابت کنینیاز نداری تو بحث با دهن دریده ه ...

خیلی حق گفتی راست میگی کم تجربگی کردم نباید از همون اول حتی جواب میدادم . ندادم ها اومد درخواست داد گفتم چرا درخواست و.... که اشتباه کردم حتی یدونه جوابم نباید داد به اینجور ادما

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

در راستای همین تاپیکتو نیازی نداری به مریض های جنسی خودت رو ثابت کنینیاز نداری تو بحث با دهن دریده ه ...

خدا به داد جامعه و شهری که اینجور آدما هستن توش برسع

بدهکاری نه

ولی من خودم دوس دارم همیشه آراسته باشم. ناخنم لاک خوب داشته باشه، موهام براش شده و منظم باشه

صورتم تمیز باشه و یه آرایش ملایم. تیپ و استایلم فکر شده باشه

من برای خودم اینکارا رو میکنم

خیلی حق گفتی راست میگی کم تجربگی کردم نباید از همون اول حتی جواب میدادم . ندادم ها اومد درخواست داد ...

درک میکنم آدم عصبی میشه

اینا هم اونقدر کثیفن بلدن ذهنت رو بهم بریزن

بیخیال عزیزم

از این آدمها تو دنیا پره متاسفانه

تنها راه نادیده گرفتنه

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

شاید باورت نشه ولی خیلی کمن ادمایی که بخاطر مردا ارایش میکنن یا عمل میکنن

الان همه برای دل خودشون اینکارو میکنن

مثلا خود من یه وقتایی حالم بد میشه پا میشم ارایش میکنم اوکی میشم

اندکی تا دانشجوی پزشکی🧬دخت کوروش💙

خب خیلی از مردها بدون آرایش جذابن، جز اون دسته ک پوکیدن و اعتماد بنفس توخالی دارن..

من قبل ازدواج ی مورد داشتم خودش معمولی بود به من گفت هیکلت فلان کن بهمان کن منم گفتم نه تو آخه کریس رونالدویی سیکس پکات زده بیرون راه میری دخترا برات غش میکنن من برم خودمو عوض کنم حالا من باشگاه میرفتم و هنوزم میرم

چنان زدم تو دهنش همونجا تو افق محو شد

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
وجدانی ترجمه امضاتو بده 🤣

🤣🤣🤣 این اعترافات تو دادگاه خانم کلثوم اکبری هست که ۱۱ /۱۳/۱۴ و.... نمیدونم چند تا از شوهراشو کشت

کلثوم اکبری هستم ساکن ساری جنون به من دست داد من این کارو کردم نمیتونم ۱۳ تا بودن ۱۴ تا بودن ۱۵ تا بودن نمیدونم نمیدونم یک ماه کشید دو ماه کشید سه ماه کشید نمیدونم قرص میدادم...قرص قند... میدادم با حوله

خب خیلی از مردها بدون آرایش جذابن، جز اون دسته ک پوکیدن و اعتماد بنفس توخالی دارن..من قبل ازدواج ی م ...

اعتماد به سقفشون خنده داره

شاید باورت نشه ولی خیلی کمن ادمایی که بخاطر مردا ارایش میکنن یا عمل میکننالان همه برای دل خودشون این ...

نه این انگار یه چیز نهادینه شده است

اعتماد به سقفشون خنده داره

اره بابا پرورروعن با دومن شکم خیکی انتظار جنیفر دارن

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
درک میکنم آدم عصبی میشه اینا هم اونقدر کثیفن بلدن ذهنت رو بهم بریزن بیخیال عزیزماز این آدمها تو دنیا ...

آخه بلدم نبود فقط یک کلام بلد بود با انواع جملات اونم این بود خونه موندی کسی نمیگیره والسلام 😂 یکی نیست به این همه مرد بگه خب تو هم خونه موندی

مگه اصلا خونه جای بدیه