2777
2789
عنوان

خانوما گیج شدم میشه بگید الان چند ماهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 98 پست
بگید چطور پسر دار شیم من دوتا دخملی دارم دلم پسرم میخواد اینم میدونم تا خدا نخواد نمیشه ولی الان اگا ...

من شنیدم باید گرمی زیاد بخوری لبنیات کم و بعد باید رو پهلو چپ باشی دیگه راست و دروغشو نمیدونم

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا خودت مواظب عزیزانم باش✨

عزیزم اسم خیلی قشنگیه ماهم هنوز چند دلیم ولی نظر باباش رو الهه هست

فداتشم صحیح و سالم باشه انشالله اسم قشنگیه😍 منم همسرم بیشتر اصرار داشت به پناه همش میگه پناه بابا😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روشای رژیمی هست که درصدش کمه ولی آی وی اف 100 درصدی

ن آی وی اف نه من خیلی مطالعه کردم تحقیق کردم همیشه فک میکردم حتما بچه هام پسر میشن ولی الان میگم فقط خدا همیشه میگفتم من میدونم چکار کنم پسر شه بچم یا یکی دختر باردار میشد میگفتم بلد نبوده اطلاعات نداشته خخ چقد این انسان نادون بخودش غره میشه گاهی🙄☹️ولی الان دومیم دخمله خداروشکر میکنم ولی شدیدا همسرم و خانوادش پسرم میخوان انشالله همه ب مراد دلشون برسن منم خدا ی نظری بکنه بهم صاحب ی پسر صالح و سالم بشم🤗

الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️
فقط یکجور حرکت میکنه یه یک دقیقه ای بگیری میبینی فقط یکجور حرکت میکنه

بزار باز امتحان کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من شنیدم باید گرمی زیاد بخوری لبنیات کم و بعد باید رو پهلو چپ باشی دیگه راست و دروغشو نمیدونم

پهلو که ن لبنیاتم مادر خودم ۳تا پسر اورده میگه قبل و بعد بارداریام همش شیر و ماست میخوردم واقعا نمیدونم چی راسته چی دروغ الان جدیدا زن داداشمم میگ دوتا پسر داره میگ فقط شیر میخوردم قبل باردار شدنم ولی یچیز دیگ میشنوم گیج میشه ادم نمیدونه چی راسته چی دروغ😑😅

الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️
۲۵هفته و ۶ روز ۶ماهت تموم میشه وارد ۷ میشیالان توی ۶ماهی

اهان مرسی الان دقیق فهمیدم😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پهلو که ن لبنیاتم مادر خودم ۳تا پسر اورده میگه قبل و بعد بارداریام همش شیر و ماست میخوردم واقعا نمید ...

اگه میتونی چهل روز صبح ناشتا تخم مرغ بومی خودت و شوهرت برای صبحانه بخورین

یه معجون هم هست برای شوهرت باید درست کنی اگه خواستی بهت میگم

نشد برای عشقمون برای این دیوانه ات سفر کنی نشد یه بار به حال من به حال این ویرانه ات نظر کنی نشد بیایی عاقبت نشد برای عاشقت خطر کنی نشد به وقت رفتنت مرا هم از نبودنت خبر کنی آرام آرام نشستی در دل من ای آشنا آرام آرام گذشتی از کنارم نا مهربان ای وای از این غم بی پایان امشب امشب با خیالت گفتم و خنداندم تورا امشب امشب مثل هر شب در خیابانم پس چرا من ماندم و ابر بی باران اگر تو عاشقی دقایقی بیا بمان اگر شکسته ای مرا هم از خودت بدان تورا به جان من بمان نبر ز خاطرت تمام آن گذشته را اگر دلت کشت فقط به دیدنم بیاتورا به جان من بیا نبر ز خاطرت تمام آن گذشته را اگر دلت کشت فقط به دیدنم بیا تورا به جان من بیا ای گل گلدان قلبم رفتنت بی خانه ام کرد ای غم درد سینه مانده دوری ات دیوانه ام کرد همچو پروانه به دورت گشتم و با من نماندی شمع من بودی و آخر در دلم آتش نشاندی آرام آرام نشستی در دل من ای آشنا آرام آرام گذشتی از کنارم نا مهربان ای وای از این غم بی پایان امشب امشب با خیالت گفتم و خنداندم تورا امشب امشب مثل هر شب در خیابانم پس چرا من ماندم و ابر بی باران 

پهلو که ن لبنیاتم مادر خودم ۳تا پسر اورده میگه قبل و بعد بارداریام همش شیر و ماست میخوردم واقعا نمید ...

اره خب درکل تعین جنسیت با مرده و زن دخیل نیست و صد البته بدن با بدن فرق داره انشالله هر چی خیره همون بشه خدا بهت یه پسر صحیح و سالم بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه میتونی چهل روز صبح ناشتا تخم مرغ بومی خودت و شوهرت برای صبحانه بخورین یه معجون هم هست برای شوهرت ...

بگو عزیزم گرمی خیلی خوردم سر این قبلش حتی الانم چیزای گرم دوسدارم ممکنه سونو اشتباه گفته باشه بنظرت☹️