2777
2789
عنوان

خواب کفش دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 54 پست
با اجازه اسی میشه خواب منم تعبیر کنیدباردارم خودم بچه امپسرهچند شب پیش خاب دیدم یکی دیگه رو فرستادم ...

زایمان در خواب نشانه فراغت از غم و غصه اس اگه باردار بودی و زایمان نمیکردی خوب نبود . خوابت نشانه رهایی از غصه اس و گشایش

تیا : چشمان دام : مادرم ❤ یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

من خواب دیدم یه جاییم که همش اب و برفه تو اب میرفتم سردم میشد بعد تو برفا خودمو گرم میکردمخمینی هم ت ...

خواب رو همین چند وقت دیدی ?

تیا : چشمان دام : مادرم ❤ یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دیشب قبل از ساعت چهار

وقتی تو فصل بارش و زمستان و ... خواب برف و بارون ببینی خوبه و نشانه خیر

خواب دومت هم بدون تعبیر

راستی یجور دودلی هم برات پیش میاد

از خواب که بیدار شدم خیلی حس اروم و سبکی داشتم حس میکردم رفته بودم پیشه خدا هیچ وقت انقدر خوب نخابیده بودم

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

چرا می ترسی

از این که اون ادم مورد علاقه ام نباشه از این که زیر سلطه کسی برم که درکم نکنه از این که خوشبخت نباشم کنارش از این که اونی نشه که دلم میخواد و هزار هزار دلیل دیگه واقعا وحشت دارم.

خواب نزدیک به اذان صبح رویای صادقس و تعبیرش حتمی . بله شوهری نصیبت میشه ک با همون خصوصیات ک گفتم و ه ...

واقعا؟

چه خوب.دیروز کلی به خدا برا همه چیز.

ممنونم دوست مهربونم برا مهربونیات

از این که اون ادم مورد علاقه ام نباشه از این که زیر سلطه کسی برم که درکم نکنه از این که خوشبخت نباشم ...

به نظرم آگاهانه و عاقلانه تصمیم بگیری موفق خواهید شد انشاا...

واقعا؟چه خوب.دیروز کلی به خدا برا همه چیز.ممنونم دوست مهربونم برا مهربونیات

خواهش میکنم عزیزم برا منم دعا کن

به نظرم آگاهانه و عاقلانه تصمیم بگیری موفق خواهید شد انشاا...

چی بگم واقعا می ترسممم تو این زمونه هر چقدرم اگاهانه تصمیم بگیری باز هم ترسناک ترین مقوله زندگیه ازدواج

الهی قربونت برم من.خدااا انشالله هر چی خیره برات با حاجت دلت یکی کنه و بهت بده که دلمو شاد کردی دلت ...

خدا نکنه مرسی گلم ان شاالله خدا بهترین رو سر راهت بزاره