2777
2789
عنوان

جاری بی عقل

| مشاهده متن کامل بحث + 1585 بازدید | 78 پست
چقدر زشت که آدم بره مهمونی بگه بقیه نیومدن چون براشون مهمون اومد یا دعوتش رو قبول نکنند یا اگه کردن ...

بعضی وقتا این کاربرایی که اهل افراط و تفریط هستن یه راهکار هایی میدن که بیشتر رابطه ها رو خراب کنه

خب داماد به خواهرزن بگه دخترم، بعدا اون دختر شوهرکنه مطمعن باش شوهرش بدش میاد که باجناقش به زنش بگه ...

اتفاقا پری شب،شوهر خواهر بزرگه همسرم خونمون بود،خواهرشوهر کوجیکم بود،خواهرشوهر کوجیکم همسن نوشون هست تقریبا،بعد دامادشون میگفت فلانی دخترمه،تا دوروز پیش میومد با پسرم پفک میخرید،حالا برای خودش بچه داره،

کلی خاطردت تعریف کرد ودیگه تا شب میگفت دخترم و...

میگم که این الفاظ بیشتر بخاطر اینه که زمانی وارد خانواده میشن که اینا بچه بودن و حس صمیمیت پیش اومده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر منم از چیزایی که تعریف کرد به نظرم جاریش رفتار بدی نداره فقط مهربون صمیمیه که خب همه لایق محب ...

نمیشه گفت همه لایق محبت نیستن

گاهی ما محبت طرف مقابل رو نمیتونیم بپذیریم چون همفکر نیستیم، مثلا یکی تو فامیل ما محبت داره هی بوس میکنه و لپ طرفو میکشه درحالی که من و خیلیای دیگه بدمون میاد ازاین نوع محبت. محبتی که میکنی نباید طزف مقابل رو آزار بده اگر میده به معنی لیاقت نداشتن نیست همیشه، گاهی هم به همون معنیه البته.

اتفاقا پری شب،شوهر خواهر بزرگه همسرم خونمون بود،خواهرشوهر کوجیکم بود،خواهرشوهر کوجیکم همسن نوشون هست ...

بله اینو منم بارها دیدم😐 خیلی طبیعیه این

اینکه داماد هی صدا بزنه دخترم ضایعست و بی معنی. بگه مثل دخترمه یا پسرمه فرق داره با صدا زدن، نمیگم خیلی فاجعه ست اما خوبم نیست

نمیشه گفت همه لایق محبت نیستن گاهی ما محبت طرف مقابل رو نمیتونیم بپذیریم چون همفکر نیستیم، مثلا یکی ...

نمیتونیم به هر دلیلی بپذیریم نباید شخصیت طرف مقابل رو زیر سوال ببریم به هر حال همه جا و در هر زمینه ای تفاوت وجود داره چون نگاه من یا محبت من با جاریم یا دیگران متفاوته معنیش این نیست که اونا بی عقلن

نمیشه گفت همه لایق محبت نیستنگاهی ما محبت طرف مقابل رو نمیتونیم بپذیریم چون همفکر نیستیم، مثلا یکی ت ...

کسانی که به راحتی به خاطر تفاوت های جزیی به دیگران میگن بی عقل لایق نیستن عزیزم ...

نمیشه گفت همه لایق محبت نیستنگاهی ما محبت طرف مقابل رو نمیتونیم بپذیریم چون همفکر نیستیم، مثلا یکی ت ...

همه نه فقط کسایی با طرز فکر اسی که سریع دیگران رو به خاطر صمیمیتِ خانوادگی بی عقل خطاب میکنن

کسانی که به راحتی به خاطر تفاوت های جزیی به دیگران میگن بی عقل لایق نیستن عزیزم ...

منظور منو متوجه نشدین.

مثلا یکی شمارو ببوسه از روی محبت، شما آدم معتقدی هستی نمیخوای بوس بدی، میشی بی لیاقت؟😅

محبتی که میکنی اگر طرف مقابل با طرز فکرش همخوانی نداشته باشه، یعنی اون شخص اشتباه کرده محبت کرده، ولی طرف مقابلش هم لزوما بی لیاقت نیست.

مگر ما مجبوریم هرمحبتی رو بپذیریم و تحمل کنیم؟ در غیراین صورت میشیم بی لیاقت😂

درضمن بی عقل رو خوده شوهر اسی گفتش.

من اسی رو کاملا قبول ندارم ولی این بیعقلو دیگه شوهرش گفته

بنظرم چه بهترین رفتارو داشته باشه چه نداشته باشه باهات، تو ازش خوشت نمیاد و وایب خوبی ازش نمیگیری

درحالی ک ممکنه اون شخص ادم خوبی باشه و کاراش و حرفاش و رفتاراش از رو محبت باشه

همه نه فقط کسایی با طرز فکر اسی که سریع دیگران رو به خاطر صمیمیتِ خانوادگی بی عقل خطاب میکنن

بی عقل حالا لزوما فحش نیستا.

به عبارت بهتر جاری تعقل نمیکند😅 یعنی اگر تعقل میکرد پیش جاری جدید و کوچیکش سوتی نمیداد انقدر😂

ببین خوده شوهر اسی میگه اون دیوونست!

اسی یه فرد جدیده اما شوهره که سالهاست با جاری بوده بهش میگه دیوونه! خب جاری یه کارایی میکنه لابد

آدم نباید جلوی قوم شوهر بی سیاست باشه اینم میشه نتیجه ش.

چیزی که عوض داره گله نداره

نمیتونیم به هر دلیلی بپذیریم نباید شخصیت طرف مقابل رو زیر سوال ببریم به هر حال همه جا و در هر زمینه ...

زیادی حساس شدن همه روی بی عقل.

خب همه ماها یه جاهایی قدیم یه کارایی کردیم که آدم به حالت معمولی مثلا میگه چه بی عقل بودم، یا فلانی چه بی عقل بود اینکارو کرد.

این جاریش یه محبت های دور از عرف میکنه یه حرفایی میزنه یا مثلا میگه فحش میده و ... خب آدم عاقل اینکارو نمیکنه، تاجایی که همونی که بهش میگه پسرم بهش میگه دیوونه ست! شوهر اسی رو میگما. پس حتما کاراش طبیعی نیست که اونم اینو میگه، پس فقط نظر اسی بی رحمانه نیست.

اما اسی هم مثلا زیادی حساس هست الکی میخواد قطع رابطه کنه، حق داره خوشش نیاد و طبیعیه اما قطع رابطه واسه این چیزا نه.

بله درسته حرفای اسی نه منطقیه و نه عقلانی ولی جالبه به جاریش میگه بی عقل

نه ازاین جهت منطقیه چون درست نیست کارا و رفتار جاریش، اما زیادی بزرگش کرده و ازاین جهت میشه گفت منصفانه نیست دراصل حرفاش