2777
2789
عنوان

شما پولو چجوری خرج می کنید

288 بازدید | 14 پست

حرف منو قبول دارید؟؟ب نظر من مردی ک برا زن و بچش بشمار بشمار راه میندارع دو دوتا میکنع خدا هم براش بشمار بشمار میکنع ینی انقد حساب کتاب میکنی خدام حساب کتاب میکنع برات ب اصطلاح سخت گیرد دنیا برمردمان سخت گیر

ولی این مردایی ک با جون و دل میرن کار میکنن شکر میکنن پولو برمیدارن خرج میکنن انق چرتکع نمیندازن انق حرص نمیزنن خدام یراشو ن میسازع سخت گیری ندارع جاش پر میشع اون پولی ک رف

یا همع اینا حرفه؟؟ادم باید تواین گرونی بچسبع ب جیبش و خسیس بازی در بیارع تا بتونه پیشرفت کنع خونع ماشین بگیرع؟؟ مثلن شوهر عمم ب خساست معروفع شدیدا خسیس همه میگن اصن ولی خو پیشرفت هم کرد دیگ ۳ تآ خونه و ی زمین و ی مغازع و ...

خسیس بازی و اینا که نه ولی خداوکیلی توی این برهه از زمان فعلا خوبه ادم خرج اضافی رو کنار بذاره و خونه و ماشین بگیره یه پس انداز حد اقلی داشته باشه...

با همین جلوگیری از خرجای اضافه کلی تو پیشربت زندگی میشه کمک کرد

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گند بزنن به اون پیشرفت که هر هزارتومنش چشم خانواده ات پشتشه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مردبایددست ودلبازباشه والبته مدیرتابتونه مدیریت کنه نه خسیسش خوبه نه لارجش میانه روخوبه

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

بستگی داره

بعضی از آدما خسیس نیستن، اسمشون بد رد میره چون زبون چرب نیستن و سیاست ندارن، ادعای نمیکنن و منت نمیزارن بابت خرجشون

دیدم طرف هزار تا قربونش صدقه میره ولی از بس گدا هست ارثیه خواهرش رو هاپولی بالا کشیده یه آبم روش، اونم مال حرام بعد به خاطر زبون چربش و منت گذاشتن و اینکه به دروغ گفته من براشون فلان خرجو کردم به دست و دلبازی معروف شده

از روی حرف دیگران آدما رو قضاوت نکن

چی بگم شوهر من هم باجون دل کار میکنه چیزی تو خونه کم نمیزاره اما خو من واقعا یکم ولخرجم چرتکه ایه همش چرتکه میندازه میگع برسیم سرماه

ما هم چند نفر داریم خیلی خسین وبواسطه خساستشون پولدارشدن اما تو بگو یه لحظه ارامش داشته باشن اصلا

باهات موافقم چرتکه نندازی خداهم برات چرتکه نمیندازه دریاباشی بهت دریامیبخشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

پولامونو

من شوهرم چرتکه میندازه که پولو برسونه تا اخر ماه میرسونه هم پس اندازم بتونیم میکنیم ولی اکثرا نمیرسیم

از چرتکش ناراحت نمیشم چون جوری نمیگه حس بدی بگیرم خیلی هم زحمت کشه خرجم میکنه ولا اما یه جاهایی برای خرجای اضافی خساست میکنیم که باعث پیشرفتمون شده

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم😊 قربونت برم کی بیای تو دل مادر الهی دورت بگردم❤️🌱