2777
2789
عنوان

قدرت بیانم خیلیییی ضعیفه

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترس داری طرف متوجه نشه خراب می کنیبدون ترس صحبت کن همه آدما سوتی می دن و اون پرستیژ بالایی که از خود ...

میدونی همش حس میکنم کسی حرفمووووباورنمیکنه یااهمیت ب حرفام نمیدن

منم این مشکلو دادم اعتماد ب نفسم پایینه

من ماشالله خیلی ظاهر خوبی دارم زندگیم خوبه کمی مشکل دارم ولی میشه کنار اومد. ولی اعتماد ب نفسم کمه اونایی که زشتن واقعا از من بیشتر اعتماد به نفس دارن. خدا شانس بده

همین حست به اونا منتقل میشه اصلا اینجوری نیست اونا کی باشن باور کن طرف کلی آدم نزدیکشن ولی پیش من سو ...

میدونی خیلی جاها بی گناه بودم اماااا کاسه کوزه ها سرم شکست و باهرزبونی گفتم کسی باورش نشد دیگه براهمین بلددنیستم حرف بزنم طرفو قانع کنم حتی

بخداااااا دیدی

دورم پره با کلی عمل انگشت کوچیک منم نمیشن. ولی چشاشون از شدت اعتماد به نفس برق میزنه بشدت شادن خوب حرف میزنن. بنظرم خانواده هم مهمه چون اینا زشت بودن انقدر ازشون تعریف کردن اینطوری شدن

انلاین کلاس هست؟؟

نمیدونم ولی هرکلاسی نمیشه رفت بندرعباس به مدرس خیلی خوب هست که باید هر جلسه یه موضوع داشته باشی فیلم بگیری خیلی کار عملی داره خیلیم عالیه واقعا من چند جلسه رفتم نیتجشو دیدم